Sürücüsü tespİt edİlemeyen araç ve kaza
Yardimlariniz İÇİn Şİmdİden tŞk edİyorum..02/01/2013 tarİhİnde arkadaŞim aracimla park halİndekİ bİr araca Çarpiyor..park halİndekİ aracin sahİbİ balkondan hakaretler ederek arkadaŞima dogru gelİyor ve netİcesİnde arkadaŞim araci birakarak kaÇiyor olay yerİne gelen polİs ekİplerİ arkadasim olay yerİnde olmadigi İÇİn tutanak tutuyor..tutanakta bÜtÜn sucun arkadasimda oldugu ve sÜrÜcÜsÜ tespİt edİlememİŞtİr dİye rapor tutuyorlar karsi arac kaskolu ve sanirsam pert durumda ayni durum benİm aracim İÇİnde gecerlİ daha tutanagi kaskoya vermedİm burdan alacagim yardimlar sayesİnde yol İzleyecegİm...
Cevap: SÜrÜcÜsÜ tespİt edİlemeyen arac ve kaza...
Yardimci olacak kimse yokmu arkdaslar lutfen konu hakkinda bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum
Yazdıklarınızı okumak çok zor. İlk satırdan sonra bıraktım ben şahsen.
Yardimlariniz için şimdiden tsk edİyorum..02/01/2013 tarİhİnde arkadasim aracimla park halindeki bİr araca çarpiyor..park halindeki aracin sahibi balkondan hakaretler ederek arkadaşima dogru geliyor ve netİcesİnde arkadasim araci birakarak kaciyor olay yerİne gelen polİs ekİplerİ arkadasim olay yerİnde olmadigi İçin tutanak tutuyor..tutanakta bütün sucun arkadasimda oldugu ve sürücüsü tespİt edİlememİstİr dİye rapor tutuyorlar karsi arac kaskolu ve sanirsam pert durumda ayni durum benİm aracim İçİnde gecerlİ daha tutanagi kaskoya vermedİm burdan alacagim yardimlar sayesİnde yol İzleyecegİm...
e çarpmışsınız işte kusur sizde daha neyi soruyosunuz ki
en kotusu kasko hasarı ödemez sürücü belli değil alkol ölçümü yok diye