Cevap: Ehliyetim İsteniyor.
Çok özür dilerim ama acilen fikir beyan edebilirsiniz?
Konu hakkında kimsenin bir fikri yok mu acaba?
Üç yıl geçtikten sonra böyle bir kararın çıkıyor olması garip geldi.Ceza davanızın sonunda bu karar size söylenmedimi.?.Bilgilerde pek aydınlatıcı gibi değil.Buna benzer bir durumla bende karşı karşıyayım.Bende ölümlü bir trafik kazası yaptım.2-6 yıl hapis cezası ve minimum 6 ay, maksimum 3 yıl ehliyetin alınması talep edilmiş.Kusur oranına göre mahkeme karar verecek sanırım.Bu kararında, bildiğim kadarıyla ceza davasının sonuçlanma aşamasında açıklanması gerekiyor.Yinede bilgisi olanların açıklayıcı fikirlerini dinlemek gerekir.Bende sizin kadar merak ettim şimdi.Hayırlısı olur inşallah.Geçmiş olsun.
Bana hiçbir şey söylenmedi.
1 yıl boyunca ehliyetime el konuldu. Yarın gidip teslim edeceğim.
Saçmalığa bakar mısın? Devlet resmen benim işsiz kalmama neden oldu.
Kazada hiçbir suçum yok, Kazadan sonra kalçamda iki platin ve şimdide ehliyetimin alınmasıyla işsiz kalıyorum.
Bravo Türkiye - Avrupada böyle birşeyi mümkün değil göremezsiniz. Kaza yapalı 3,5 yıl oluyor, beyefendiler ehliyetimi yeni istiyorlar.
Saygılar güzel devletim.
Bizde kimbilir hayatımızda ne yanlışlar yaptık kader bize böyle bir fetva verdi.
Mevlam görelim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.
Alıntı:
looksharp rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba;
2009 Ağustos Ayı içerisinde ölümlü bir trafik kazasına karıştım (Alkolsüz).
Karşı taraf kazada asli kusurlu bulunduğu ve şahitlerimde olduğu için mahkeme beraatime karar verdi.
Ben şuanda pazarlama sektöründe çalışıyorum ve paramı araba sürerek kazanıyorum.
03.01.2013 itibariyle (olaydan 3 buçuk yıl sonra) tarafıma tebligat geldi. Ehliyetimi 10 gün içerisinde denetimli serbestlik müdürlüğüne teslim etmem gerekiyormuş.
Ben ehliyetimi teslim ettiğim anda işsiz kaldığımın resmidir.
Şuan ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok.
Ehliyetimi teslim edip istifa mı etmem gerekiyor?
Rica ediyorum, çok acil cevap yazarsanız sevinirim.
Evvela size geçmiş olsun.
Denetimli serbestlik müdürlüğü?? Anlaşılan sizi denetliyecek olan bu müdürlük en doğru bilgiyi verecektir. Konunun devamını merak ednlerdenim, lütfen gelişmeleri bizlere de bildirirseniz memnun olurum.
selamlar