İnternet bankacılığı dolandırıcılığı
iyi günler benim sorunum 20 gün önce birileri maaş hesabım ve tasarruflarımı içeren internet bankacılığına sahip hesabıma girerek burdaki maaşımı,tasarruf olan dövizlerimi ve maaş avansımı eft yoluyla bir hesaba aktarmış oradan da hemen akabinde kartla bankadan çekmiştir.Paranın gittiği hesap sahibi belli görüşmemizde ben ve banka tarafından, arkadaşının kendilerini kandırdığını havale gelecek diye kartı ve hesap numarasını aldığını belirttiler şu an savcılık ve emniyet aşaması sürüyor gerekli başvurum yapıldı. Benim durumum ne olabilir banka ödeme yapmıyor benim bütün virüs korumalarıma rağmen işlem bankanın sahte kopya sitesine girmem yönlendirme sonucu olduğu söyleniyor eğer ki bankanın görüntüsünü kopyalayıp yapabiliyorsa bunda benim suçum ne birde bu şahıs hesap sahibi suça ortak gözüküyor en azından hesabını başkasına vererek tabi hukuki olarak bilemiyorum ve ben bu sahsın parası olmassa ailesinden babasından tahsil etme imkanı varmı çünkü hesap sahibi galiba ünüversite öğrencisi ama ailesi iş yeri sahibi imkanları var bu konularda bilgi verirseniz sevinirim zor durumdayım ben ne yapmalıyım şu an bankaya dava açmam gerek mi şimdiden bilgileriniz için teşekkürler.