-
Almanyada Bosanma
Merhaba ben iki Temmuz 2011 den beri Almanyadayim ve onbes Eylül 2011 den beride calisiyorum.Alman bir bayanla evliyim gecim sorunumuz var ve ayrilmak istiyor fakat Münih Yabancilar Polisinle konusup benide en kisa sürede geriye göndermek istiyor.
1- Yaklasik bir ay icinde cocugumda olucak ayrilmak isteyen esimden cocugum olsa bile geri gonderirlermi cünkü esim calismiyor ve Devletten ev kire yardimi aliyo
2- Esimle 2009 dan beri evliyiz fakat iki Temmuza kadar Türkiyede yasadik.Kendi kisisel hastaligindan dolayi buraya tasindik burada tedavisine devam etmek istiyordu fakat hastaligi hamilelik süresince bayagi ilerleyip evdeki huzuru bozmaya yetti.
3-Almanyada kalma sansim ne olur Türkiye geri dönersem cocugumu görme sansim olamaz.Ne yapmaliyim hangi yolu izlemeliyim.Münih Yabancilar Subesi biraz sert ve burada Anayasada böyle bir duruma karsi ne yazdagi konusundada hicbir bilgim yok.
Yardimlariniz icin simdiden Tesekkür ederim.
-
Cevap: Almanyada Bosanma
Bu soru kendi içersinde Alman kanunlarını da ilgilendiren bir yapı taşıyor. Siz kendi bulunduğunuz ülkedeki bir avukattan hukuki yardım almalısınız.