Telefonla rahatsız edilme
Slm
2 senedir eşimin cep telefonu başka bir şahıs tarafından rahatsız ediliyordu.Bizde savcılığa başvurduk.Dinlemeye alındı falan.Kayıtlar çıkarıldı.Şahıs tespit edildiÇıktığımız mahkemede Şahıs telefon etmediğini aramadığını beyan etti.Bizde delil olarak savcılığın aldığı telefon dökümlerini ve cep telefonunun sim kartına kaydettiğimiz arama dökümanlarını ve mesajları sunduk.Hakim bize şahit olup olmadığını sordu
Şahitler aileden olmaz dedi.Ama eşimin rahatsız edildiğini başka bir insan nasıl bilebilir.Eş anne baba şahit olamazmı.Bizim diğer mahkemelere devamlı gitmemiz mecburimidir.Biz sadece şikayetçi olduk.Bu kadar uğraştığımıza göre tacizde bulunan şahıs ceza alırmı
Cevap: Telefonla rahatsız edilme
Merhaba. 2006 yılında evli iki çocuk babası boşanma davası 2 yıldır devam eden biriyle beraber yaşamaya başladım. Nikah kıyamadık çünkü davası 8 yıl sürdü. 6 yıllık beraberliğimizde 2 çocuğumuz oldu. Bu arada başka biriyle beraber olmaya başladı ve 2011 de ayrıldık. Ayrılmadan evvel bana döverek senetlerin arkasını imzalattı. Ne olduğunu hala bilmiyorum. Ayrılırken para vermedi . Bir boşanma olmadığı için nafaka durumuda yok. Bir çocuğum bu arada 3 kez ameliyat geçirdi parayı geçtim gelmedi bile. Çocukları görmesine engel olmadım fakat sürekli kendisi yeni eşi ve onun ailesi, çocuklarıma benle alakalı asılsız ithamda bulunup bir kere yeni eşinin kızımı dövdüğünü öğrenince bir daha göndermedim. Şimdi; göremediği için bana sürekli telefon açıp fuhuş yapmakla pavyonda çalışmakla eve erkekler getirmekle, çocuklarımı ihmal etmek hatta evde yalnız bırakıp günlerce eve uğramamakla alkol alıp uyuşturucu kullanmakla itham ediyor. Bir süredir telefon aramaları sıklaştı. neredeyse iki günde bir arayıp beni ya sakat bırakacağını ya da 3 sayfalara haber yapacağını söylüyor. Ben evde dikiş dikip pazarda satıyorum beni maliyeye şikayet edip evime maliyecileri gönderiyor. Sürekli bana ve çocuklarıma benim şizofren olduğumu söylüyor artık dayanılacak halde değil bu konuşmaları. Bir ses kaydı var elimde biriyle yaptığı telefon konuşmasında sürekli beni takip ettiğini bana defalarca pusu kurduğunu söylüyor ses kaydı ve mesajları kayıtlı. Ama en son yaptığımız konuşmada beni çıldırtıp bir sürü küfür hakaret ettirdi kendine sanırım bunuda kullanmak için yaptı. Mahkemeye gider nafaka istersem o ciroladığım senetleri icraya vereceğini söylüyor ama ben ne ciroladığımı bile bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin ben ne yapmalıyım. Bu zorla imzalattığı her neyse bununla alakalı ne yapabilirim ? Nafaka almakta istemiyorum ben ama ölüm tehditleri artık beni çok korkutuyor lütfen ne yapmam gerektiğini söylesin biri. Şimdiden teşekkürler