2002 den berİ sÜren davamiz
Merhabalar arkadaŞlar sİzden bİr konu hakkinda acİl bİr yardim İstİyorum. Konum Şu babamin 2002 de acilmiŞ İŞ mahkemesİ davasi vardi.2007 yilinda İŞ mahkemesİnİ kazanmiŞ bulunmaktayiz. Avukatimiz İcraya baŞvurdugunu bİze beyan ettİ henÜz alamadik hakkimizi avukatimiza sorduĞumuzda İse mallari satiŞa Çikartiyorum satilmiyor dİye cevap verİyor.bugÜn bİz İcra daİresİne gİdİp sordugumuzda İse bİze dosyaniz 2011 yilinda takİpsİzlİk uĞramiŞ dÜŞmÜŞ denİlmektedİr.pekİ dava dÜŞtÜ İse takİpsİzlİĞe uĞramiŞ İse neden bİze hala mallari satiŞa Çikartiyorum. Alici Çikmiyor satilmiyor dİye sÖylÜyor olabİlİr bunun sebebİ ne olabİlİr. Bana bİr bİlgİ verebİlİrmİsİnİz Şİmdİden cevaplariniz İÇİn tŞkler...
Cevap: 2002 den berİ sÜren davamiz
Anlattığınız kadarı ile, dediğiniz şekilde davanız düşmemiş. Zaten elinizde kesinleşmiş bir mahkeme ilamınız var. Yani hakkınız mahkeme kararı ile sabit. Mahkeme kararı ile hüküm altına alınmış alacağınızın tahsili için ikinci aşama olarak icra takibine konmuş. Anlatımınıza göre icra dosyası düşmüş. Tekrar icraya koyma hakkınız var. Fakat dosyada hangi aşamaya gelindi de dosya artık kaldırılmış o konuda bir şey diyemem dosyayı bilmediğim için. Belki şirket bataktır tahsil edilemiyordur. Bilemiyorum. Fakat alacak hakkınız duruyor onda bir sıkıntı yok.
Cevap: 2002 den berİ sÜren davamiz
Alıntı:
Av. Barış ÇİMENOĞLU rumuzlu üyeden alıntı
Anlattığınız kadarı ile, dediğiniz şekilde davanız düşmemiş. Zaten elinizde kesinleşmiş bir mahkeme ilamınız var. Yani hakkınız mahkeme kararı ile sabit. Mahkeme kararı ile hüküm altına alınmış alacağınızın tahsili için ikinci aşama olarak icra takibine konmuş. Anlatımınıza göre icra dosyası düşmüş. Tekrar icraya koyma hakkınız var. Fakat dosyada hangi aşamaya gelindi de dosya artık kaldırılmış o konuda bir şey diyemem dosyayı bilmediğim için. Belki şirket bataktır tahsil edilemiyordur. Bilemiyorum. Fakat alacak hakkınız duruyor onda bir sıkıntı yok.
şöyle birşey var icra düşmüş 2011 yılında biz 2013 giriyoruz artık bize 2012 yılında hep satışa cıkartıyorum satılmıyor. müşteri çıkmıyor deniyor icra zaten 2011 yılında düşmüş nasıl satışa cıkartıyor bunu anlamış degiliz yani