İyi günler,
Belçika'da tamamı Türk ortaklardan oluşan bir şirket kurabilmek için izlenmesi gereken hukuki prosedür nedir?
Bilgisi olana rakadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Saygılarımla.
Yeliz
Printable View
İyi günler,
Belçika'da tamamı Türk ortaklardan oluşan bir şirket kurabilmek için izlenmesi gereken hukuki prosedür nedir?
Bilgisi olana rakadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Saygılarımla.
Yeliz
Şu bilgiyi de eklemek isterim ki, söz konusu ortakların zaten Türkiye'de kurulu bir şirketleri vardır ve yatçılık üstünedir.Hem yat imalatı hem de satışını üstlenmektedirler,ve Belçika'da aynı konu üstüne bir şirket kurmak veya bir şube açmak istemektedirler.Yani bu durumda şube açmak için gerekli hukuki prosedürün de ne olduğu sorusu karşımıza çıkmakta.
Saygılarımla
Biraz geç oldu belki, ama yine de işinize yarayacaksa bu konuda size detaylı bilgi verebilirim. Özel mesaj atabilirseniz yardımcı olurum.
İyi günler sayın French;
Belçika'da şahıs şirketi kurmak için güncel şartların neler olduğunu araştırıyorum ancak detaylı yol gösterici bir bilgiye ulaşamadım. Daha önceki yardımlarınızdan yola çıkarak size de danışmak istedim. Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle şunu da belirtmek isterim: Vergi ve Primlerin, net ücrete oranının en yüksek olduğu ülke: Belçika
Konuyla ilgili şurada bir makale okuyabilirsiniz:
http://www.ekonomiservisi.com/vergi-...kiye-9102.html