öncelikle burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Ben hastanede devlet memuruyum. Aslında benim konu baya karışık hakkımda hem boşanma davası, hem ceza davası, sonuçlanan temyizde bir cezam, hagb ye bırakılan başka bir cezam, ödemekte olduğum başka bir cezam ve ertelenmiş 2 tanede para cezası var.
Eşimle 4 yıldır ayrıyız 1 oğlum 1 kızım var, birlikte yaşarken aynı evin içerisinde sürekli kavga ediyorduk 2 defa yalan yere suçlayıp şikayetçi oldu, bana vurdu deyip boyun bölgesini çırmıkladı adli raporda da öyle görününce benim yapmadığımı ispatlayacak bir kızım vardı o da küçüktü şahitliğini siteyemezdim böylece ikimizde 3.000 tl para cezası aldık ertelendi.
Ayrıldıktan sonra çocuklar onda kalıyordu benden eşya istedi bende kamyon tutup çocuklar rezil olmasın diye eşyayı götürdüm dönüşümde yine abisi ve arkadaşlarıyla beni otogarda sıkıştırıp dövdüler paramı, kartlarımı, telefonumu elimden zorla aldılar, beni polisler ellerinden aldı, şahidimide yine tehdit yoluyla susturdular, oda bana vurdu diye şikayetçi oldu ama ben vurmadım çünkü beni abisi (çok iridir) kollarımdan tuttu ve eşim dövdü, sulh cezada mahke açıldı hakim onun ve yanında beni dövenlerin ifadesiyle kimin kime vurduğu belli olmadığından diye hüküm vererek hem ona hem bana 2.240 tl para cezası verdi,
1. Boşanma davasını ben açtım yerel mahkeme boşadı ama yargıtay evlilik birliğini sarstığım gerekçesiyle reddetti, ben ayrıldıktan sonra bir bayanla arkadaşlık kurmuştum, bu durumu inkar etmedim. Ayrıldıktan sonra oturduğum evime akrabalarıyla gelip evimi bastılar misafirimi döverlerken onu kurtarmak için birini yaraladım buradan 15 ay ceza HAGB aldım tabi onlar 20 şer ay aldılar,
Karşılıklı msj laştık bu msjın birinde tehdit ettiğim gerekçesiyle şikayette bulundu buradan 2,5 ay caza aldım erteledi ama 15 aylık HAGB nın açıkllanması için ilgili mahkemeye yazı yazacağız dediler, buda temyizde,
Akabinde 2. boşanma davasını o açtı, kendisi 1,5 yıldır sevgilisi ile yaşıyor. Bu durumu ispat edebilmek için şahit araştırmasına girdim, bulduğum şahitleri tehdit ederek vazgeçirmeye çalışıyor, yada yalan söyletiyor, şahitlerle konuşmaya gittiğim birgün yanımda kızım da vardı bizi gördü ve hakaretler etti yanına arkadaşınıda almıştı bende birkaç bağırdım seninle işim yok dostunu getir diye bağırdım, bana hakaretler etmeye devam etti ve iş büyüyecek daha öncede cezalarım var diye bulaşmadan kaçtık. Ama ertesi gün karakola gitmiş silaım olduğunu, mermiyi silahın namlusuna vererek tehdit ettiğimi, hakaretler ettiğimi iddia ederek şikayet etmiş, o yanındaki arkadaşını ve üst komşusunu da şahit göstermiş. Benimde silahımın olmadığını ve hakaret etmediğimi gören 4 ayrı şahidim var biriside kızım, diğerleri oradaki oturan vatandaşlar ama bugün tarafıma uyap tan msj geldi Asliye Ceza mahkemesinde müşteki sanık olarak tehdit ve hakaret ten, onuda hakaretten dava açılmış. Benim ne ruhsatlı ne de ruhsatsız bilahım yok, ve elime askerlik dışında hiç silah almış değilim, artık bu iftira ve akabinde aldığım cezalardan bıktım usandım. Ne olur bu duruma açklık getirirseniz sevinirim ne olur benim bu durumum. Bu kadının yaptıklarından attığı iftiralardan perişan oldum. Bu arada Kızım 1 yıldır yanımda kalıyor o da isyan ediyor annesinin yaptıklarına. Boşanma davası da devam ediyor.