Kayınbabanın verdiği para
Sayın Yetkili,
Eşimden 3 yıl önce boşandım ,7 yıl önce biz evliyken eşimin babası ev alacağımız için benim hesabıma 57.000.-tl yollamıştı ve bizde benim üstüme ev alıp boşanana kadar o evde oturduk,daha sonra mal ayrılığı sözleşmesi yapıp boşandık ev benim üstümde kaldı.
Ben geçen sene evi sattım
Şimdi eski kayınpederim 7 yıl sonra bana alacak davası açmış..
sorum 1 : 7 yıl sonra açtığı bu davada bir hakki varmı? Ben o zaman onların soyadını taşıyordum...
sorum 2 : Evliyken gelen ve birlikte oturduğumuz evin satın alındığı o parada eski eşimin hiç bir sorumluluğu yokmu?
saygılarımla
Cevap: Kayınbabanın verdiği para
Ne güzel kayınbabalar var ya, benimkiside damattan ne koparırsam o kar peşinde,
Hayır ya açıktanmı verdi sanıyorsunuz, eski eşimin ona aldığı araba ve satılan tüm altınlarım var ortada 7 yıl sonra nereden aklına geldi demezlermi anlayamıyorum..
- - - Updated - - -
Hayır ya açıktanmı verdi sanıyorsunuz, eski eşimin ona aldığı araba ve satılan tüm altınlarım var ortada 7 yıl sonra nereden aklına geldi demezlermi anlayamıyorum..
Bu paranın size borç olarak verildiğini varsaysak ve kayınpederinizin de size borç verdiğini iddia ettiği bu parayı almak için dava açtığını düşünsek bile üstünden 7 yıl geçmiş bir işlemle ilgili alacak davası açılması hakimin bir şekilde dikkatini çekecektir. Yedi yıldır neredeydin, bu paranın peşinden koşmak şimdi mi aklına geldi, borç verdiğine dair bir ispatın, almış olduğun senet, imzalattığın bir kağıt var mı tarzında soruların sorulması muhtemel.