2 yil 3 ay ceza aldım temyize gittim
Öncelikle merhaba ben bipolar affektif bozukluk hastası birisiyim.atak geçirmediğim sürece herhangi bir sorun yaşamıyorum. ama atak geçirdiğim dönemlerde aşırı saldırgan oluyorum. yine atak geçirdiğim bir dönemde 3 kişiyle kavga ettim. ve 1 kişiyi bıçakla yaraladım. dava açıldı. ben kendimin haklı oldugunu düşünerek hakime psikolojik rahatsızlığım oldugunu söylemedim. ve 2 yıl 3 ay ceza aldım. durumumu açıklayan bir dilekçeyle temyize gittim.ve şuan sonuç bekliyorum. 3 yıl kadarda oldu. sizce temyizden nasıl bır sonuç çıkar. bu kişi akıl hastasıdır sonucu çıkarsa hastanede ne kadar yatarım.hayır sağlamdır sonucu çıkarsa bu cezanın 3/2 ni yatıyormusum galiba acaba denetimli serbestliktende yararlanabilecekmiyim.şimdiden çok teekkür ederim.
Cevap: 2 yil 3 ay ceza aldim temyİze gİttİm.
zaten hakim cezanızı erteleme gormemiş 2 yıl 3 ay vermiştir. yargıtay onaylarsa gidip teslim olursunuz. kanımca hakim bu cezayı görüp vermişse yargıtayla büyük olasılık onayacaktır ama kesin degil. hasta olmanız mahkemeyi etkilemedigine göre temmizide etkilemeyecektir. geçmiş olsun saygılar
Cevap: 2 yil 3 ay ceza aldım temyize gittim
peki bu durumda ben cezamı çekecegım. 2 yıl 3 ay ceza aldım. ben bu cezanın 3/2 yatacagım. ay olarak 2 yıl 3 ay 27 ay ediyo bunun 3/2 si 18 aya düşüyoo. peki ben bu 18 ayın 1 yılını denetimli serbeslikten faydalanabilecekmiyim.eger faydalanabileceksem benım hesabıma göre 6 ay yatıp çıkmam gerekiyo benım. hesabım dogrumu acaba:'(:'(:'(
peki bu durumda ben cezamı çekecegım. 2 yıl 3 ay ceza aldım. ben bu cezanın 3/2 yatacagım. ay olarak 2 yıl 3 ay 27 ay ediyo bunun 3/2 si 18 aya düşüyoo. peki ben bu 18 ayın 1 yılını denetimli serbeslikten faydalanabilecekmiyim.eger faydalanabileceksem benım hesabıma göre 6 ay yatıp çıkmam gerekiyo benım. hesabım dogrumu acaba:'(:'(:'(
Kesin Yatacak Olduğunu Kim Söyledi..Eğer Daha önce sabıkan yoksa Yargıtay'dan hükmün açıklanmasının geriye bırakılması kararı çıkabilir 5 yıl içindede suç işlemezseniz bir problem olmaz.. Kesin bir sonuç çıkmadan üzülmeyin bence
daha önceden sabıkam var polise karşı koymaktan 6 ay ceza aldım. işte bu davadada 1 yıl 9 ay caza aldım toplamda 2 yıl 3 ay ediyo.ilk cezamdan 5 yıl dolmadan 2. sucu işledim. bu durumda ne olacak peki öğrenebilirmiyim
Siz zaten sorunun cevabını vermişsiniz şu cümlenizde ediyo. ""ilk cezamdan 5 yıl dolmadan 2. sucu işledim. bu durumda ne olacak"" Yargıtay'dan Kararı Bekle Onanırsa eğer senin tutuklanmana yol açabilir
peki son çıkan yargı paketiyle veya çıkacak olan yargı paketiyle cezasının son 18 ayı kalanlar salıverileceklermiş. acaba doğrumu doğruysa ben çok kısa bir süre yatıp çıkıcam demektir::):):)