Cevap: kredili mevduat hesabı
Kredili Mevduat hesabı borçlarına bildiğim kadarıyla günlük yüksek faizler bindiriliyor. Sanırım rakam 10.000TL? KMH borcunuz yüksek ise ona göre de günlük faizler sonucu borcun 10.000TL lik rakamlara gelmesi normal gibi gözüküyor. Taksit imkanının olup olmadığına banka karar verebilir. Yapılandırma değil de parça parça ödeyin de diyebilirler.
500-600 tl lik borç nasıl 1 yıl dahi dolmadan böyle bir seviyeye ulaşabilir.kafalarına göre nasıl yapabilirler.2 bin tl ise ben ödeyebilirim onu. ama nasıl 100 milyar küsürlük bir borç çıkarabilirler...itiraz etmem gereken bir yer varsa söyleyin hemen itiraz edeyim...
ilk mesajınızdaki rakamın yanlış yazılmış olabileceğini düşünerek ben onu 10.000 olarak kabul etmiştim, fakat dediğiniz gibi 100.000TL lik bir borcun sırf kmh kullanımından dolayı çıkabileceği mantığa uygun düşmüyor. SSK veyahut vergi borcunuz falan var ise e-haciz yolu ile borcunuza karşılık 100.000TL lik bir bloke konmuş olma ihtimali göze çarpıyor fakat herhangi bir kamu borcunuz yok ise rakam çok astronomik. İtiraz edilecek yer öncelikle ilgili şubedir. Bu konu telefon ile değil yüz yüze konuşulmalıdır. Borcun nereden kaynaklandığını öğrenin. Dediğim gibi bu sizin bankaya olan borcunuz değil de üçüncü kişilerin sizden alacaklı olması vesilesi ile banka hesabınıza e-haciz yollu koydurmuş oldukları bloke de olabilir. Böyle bir şey var ise zaten banka kimin koydurduğunu falan da söyler.
bu gün bankaya gittim ve borçumun 740 tl olduğu söylendi.ve haciz kararı çıktığı söylendi. bugun gerekli yerle görüşüp taksit imkanı nın olup olmayacağı hakkında bilgi verilecec. izlemem gerekn yol nedir ayrıca sgk vergi borcum filan yoktur.kamu çalışanıyım. bana bilgi verileceğini söylediler.
- - - Updated - - -
bu gün bankaya gittim ve borçumun 740 tl olduğu söylendi.ve haciz kararı çıktığı söylendi. bugun gerekli yerle görüşüp taksit imkanı nın olup olmayacağı hakkında bilgi verilecec. izlemem gerekn yol nedir ayrıca sgk vergi borcum filan yoktur.kamu çalışanıyım. bana bilgi verileceğini söylediler.