Cevap: Durmadan Gelen Smsler
Numarayı yasakla gitsin ne uğraşıcaksın,
Onu bende düşündüm ancak benim sorduğum sorunun tam yanıtını alamadım.
Sn.emrcanozkok, sanırım karşı tarafı hukuk sistemini kullanarak cezalandırmayı planlıyorusunuz ancak o hat borçlunun üzerineyse alacaklı'nın borçluya ulaşması kadar doğal bir şey yok.Eğer siz hattı karşı tarafın haberi olmaksızın üstünüze alırsanız ve karşı taraf gene o numaraya borçluya ulaşmak maksadıyla ulaşırsa ve planladığınız gibi bunu bir şikayet konusu yaparsanız karşı tarafta kendilerine verilen numaranın kayıtlarında borçluya ait gözüktüğünü söyleyecek ve hattın yasal olarakta yakın zamanda borçluya ait olduğu ortaya çıkacaktır.
Ağırlıklı olarak borcu icralık olmuş ve avukata düşmüş kişiler sabahtan akşama kadar aranmamak için bir yakınına telefonu vererek 'numarayı artık ben kullanıyorum dede bir daha aramasınlar' şeklinde çözümler ürettiği için karşı tarafta size inanmamış olacak.Alacaklı konumda oldukları için ve borç tahsilatı için aradıklarıda ortada.Adamlar akşama kadar borçlu arıyorlar.Aranma veya mesaj atmaktan ceza alsalar mühebbet yemeleri gerekir.En fazla sizin alakanız olmadığı anlaşılırsa aramaları kesebilirsiniz.Bİlginize..