3.şahısın başkasına ait bir cep telefonu hattını başka operatöre taşımaya uğraşması

Merhaba, herkese iyi günler iyi çalışmalar..
Adıma kayıtlı olan bir hattı, birisi ısrarla kendi bilgilerini vererek başka bir operatöre taşımak istiyor.. tabiiki kimlik bilgileri tutmadığından dolayı sürekli red cevabı geliyor.. en son başvuruyu alan operatör konuyu savcılığa taşımamı istedi.. fakat numara taşıma işlemi gerçekleşmedi, bana operator bilgide vermiyor ancak savcılığın bu durumu çözebileceği söylendi.. sadece anlamadığım bu nasıl bir suç oluşturuyor? evet birisi benim adıma ait bir hattı kendi kimliğiyle taşımak istiyor ve red yiyor.. bu durumda o şahıs bir suç işlemiş oluyor mu? savcılığa hangi suç iddiasıyla şikayetle başvurmam doğru olur? bu konudaki yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..

Cevap: 3.şahısın başkasına ait bir cep telefonu hattını başka operatöre taşımaya uğraşması

Telefonunuzu başka operatöre taşımaya çalıştığı için şikayet edebilirsiniz. Evet, ilk birkaç denemesinde başarısız oldu ama bundan sonrakilerde de başarısız olacağı anlamına gelmez. Üstelik bunu başarırsa sizi maddi yönden de manevi yönden de hukuki yönden de büyük sıkıntılara sokabileceğinden bahsedebilirsiniz.

Cevap: 3.şahısın başkasına ait bir cep telefonu hattını başka operatöre taşımaya uğraşması

Alıntı:

senoleker rumuzlu üyeden alıntı

Telefonunuzu başka operatöre taşımaya çalıştığı için şikayet edebilirsiniz. Evet, ilk birkaç denemesinde başarısız oldu ama bundan sonrakilerde de başarısız olacağı anlamına gelmez. Üstelik bunu başarırsa sizi maddi yönden de manevi yönden de hukuki yönden de büyük sıkıntılara sokabileceğinden bahsedebilirsiniz.

Çok teşekkürler açıklamalarınız için sadece tek merakım Savcılığa dilekçe verirken bu yapılanın hangi suç kapsamına girebileceğini bilemedim malum dilekçemde belirtmem gerekiyor. tekrar teşekkürler...

Siz dilekçede durumu anlatın gerisini savcı halleder...
- - - Updated - - -
Siz dilekçede durumu anlatın gerisini savcı halleder...