Savcının kalemi bana konuya ilişkin olmayan tebligat yaptı ve öylece gönderdi!
Benim davamda sonucu öğrenmek için savcının kalemine gittim durumunuz takipsizlik dedi ve önce tebliği imzalattı ve ardındanda bana verdiği gerekçede konuyla ilgisi olmayan farklı bi soruşturmaya ait gerekçe verdiler ve beni öylece gönderdiler.Savcıya gittim savcıda bana dediki ben o şahsı sorguladım bişe çıkmadı hadi sen git dedi bende dedim sayın savcım ben bilişim tarafından inceleme başlatılmasının gerekliliğini bildirmiştim dedim!ardındanda evet yaptım dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi ve banada o konuyla ilgisi olmayan gerekçeyle birlikte hadi sen git dedi bende gittim ne yapabilirim acaba?
Cevap: Savcının kalemi bana konuya ilişkin olmayan tebligat yaptı ve öylece gönderdi!
Takipsizlik kararına itiraz edemiyor musunuz? Size verilen belgede bunun yazması gerek. Ancak süresi çok kısadır, kaçırmayın.
Cevap: Savcının kalemi bana konuya ilişkin olmayan tebligat yaptı ve öylece gönderdi!
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Takipsizlik kararına itiraz edemiyor musunuz? Size verilen belgede bunun yazması gerek. Ancak süresi çok kısadır, kaçırmayın.
bana da yasaya usule aykırı bir tebligat yapılmıştı neyse işin sonunda mağdur olan ben oldum bazan her şey kitapta yazdığı gibi olmuyor hatta yasal olarak bu konuyu tekrar ele almamız mümkün değil saygılarımla gibi cümleler kurulabiliyor ne diyebilirim insan hakkını mahkemede arar haksızlığını değil yargı mensupları bu işleri bizden iyi bilir haksızız demekki böyle bir cümle kurulabiliyor ne diyelim yani savcılık idare mahkemesi danıştay anayasa mahkemesi mi? yoksa hristiyan kulubünün roma hukukuna mı sığınalım ülkemizi şikayet mi edelim? benim bu işler için ne param nede bilgim var.
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
bana da yasaya usule aykırı bir tebligat yapılmıştı neyse işin sonunda mağdur olan ben oldum bazan her şey kitapta yazdığı gibi olmuyor hatta yasal olarak bu konuyu tekrar ele almamız mümkün değil saygılarımla gibi cümleler kurulabiliyor ne diyebilirim insan hakkını mahkemede arar haksızlığını değil yargı mensupları bu işleri bizden iyi bilir haksızız demekki böyle bir cümle kurulabiliyor ne diyelim yani savcılık idare mahkemesi danıştay anayasa mahkemesi mi? yoksa hristiyan kulubünün roma hukukuna mı sığınalım ülkemizi şikayet mi edelim? benim bu işler için ne param nede bilgim var.
Benim başıma da benzer birşey geldi. Birisi mail adresine ( mesela x....@hotmail.com olsun) küfürlü mail attığımı ileri sürdü, dava sonucunda atılan maillerin de aynı x....@hotmail.com adresinden atıldığı ve o adrese şifre girişi denemesinin yapılmadığı ortaya çıktı. tüğrkçesiyle davacı kendi mail adresini kullnarak benim adıma facebook hesabı açıyor sonra o hesaptan kendi mail adresine küfür edip beni mahkemeye veriyor bu arada benim hiçbirşeyden haberim yok, "suçun unsurları oluşmadğı" gerekçesiyle beraat ettim 7000 lira maddi zararımoldu. Buna rağmen karşı tarafa iftira davası açamadım takipsizlik çıktı. Düşünebiliyor musunuz? Adam kendi kendine mail atıp beni suçluyor ve bu hala iftira değilmiş :)
7000 Tl zarar nasıl oluştu..
- - - Updated - - -
7000 Tl zarar nasıl oluştu..
Düşünüyorum ama düşünmekten ileri gidersem sonuç pek hoş olmuyor.