Böyle Birşey Olabilirmi ?
İyi Forumlar . Benım Bır Akrabam Tehtit Sucundan Mesaj üzerinden
Birini tehtit ve pişman oldu 4 ay 3 gün hapis geldi ve. bız bunu paraya cevırmek ıstedık cevırmedıler
cezaevınde suan dun teslım oldu kapalı alanda kalamıyormuş doktordan rapor aldık savcıya verdık reddeti kabul etmedi bakmak zorunda oldugu kocası var sakat %60 raporu var kocasının ? ne yol ızlemelıyız lutfen yardım edın lutfen ?
Cevap: Böyle Birşey Olabilirmi ?
Forumda tekrar yapmak forum kurallarına aykırıdır.Aynı soruyu farklı başlıklarda defalarca sormuşsunuz.Aslında böyle sorulara cevap vermekte çok sıcak baktığım bir şey değil ama genede zor durumda ki insanlara en azından burdan bir şey çıkar yada çıkmaz demek vicdani bir durum.Soruya gelince,sicili temiz bir kişi kolay kolay tehdit suçundan cezaevine girmez.Cezası ertelenir, paraya çevrilir yada denetimli serbestlik verilir.Belli ki bu suçu işleyenin daha önceden davaları ve sabıkası var.Heralde bu şahsı yargılayanlarda madem böyle bir sıkıntın var ne diye kasıtlı suçlarla karşımıza geliyosun dediler ve artık cezayı ertelemeden paraya çevirmeden infazına karar verdiler.Elinizdeki raporlarla sağa sola başvursanızda bir sonuç çıkması 4 ayı geçeceği için gün saymaktan başka yapacak bir şey gözükmüyor.Ayrıca doktora gidip, darlanıyorum, boğuluyorum , duvarlar üstüme üstüme geliyor diyen hemen herkez kapalı alan fobisi vardır şeklinde eline bir kağıt alabilir.Ama bu kişinin kasıtlı suçları üstüste işleyip cezaevine girmeyeceği anlamına gelmez.Geçmiş olsun.