Ayipli ÜrÜnÜ teslİm almalarina raĞmen gÖnderİn dİyorlar
Hepsiburada'dan bir tablet satın aldım ve aldığım 4. gün arıza
çıkartmaya başladı bende böyle olduğu için Arıza/İade/Değişim Formunu
doldurdum ve 2 gün sonra bana "Bildirim formu doldurarak talebinizi
ilettiğiniz ürününüzün firmamıza gönderimi onaylanmıştır. Lütfen
tarafınıza iletilen kargo kodu ile gönderiyi yapınız." dendi bende yurt
içi kargo ile siparişi gönderdim.
Gönderdikten 1 gün sonra M****** K. isimli kişi kargoyu
teslim almış. Teslim saati ise 11:55. Fakat buna rağmen hepsiburada
arıza değişim takibine girince yine kargo gönderi kodu ile gönderi
yapınız yazıyor. Ben ürünümü gönderdim onlarda teslim almış bu nedenle
aradım 2 gün bekleyin dediler 4 gün oldu değişen bir şey yok yine aynı
şey yazıyor teslim almışlar daha gönderin diyorlar.
Müşteri hizmetlerini arıyorum sadece mail yolluyorlar cevap yok.Ürünü gönderirken faturamıda istediler faturamıda yolladım bu nedenle şuan sadece kargo faturası var.
Cevap: Ayipli ÜrÜnÜ teslİm almalarina raĞmen gÖnderİn dİyorlar
Ürünü teslim alan birim ile ürünü teknik bakımdan inceleyecek birim farklı olduğu için, birimler arası geçiş süreçleri/işlemleri uzun olabilir. Takip sistemi geç güncelleniyor da olabilir. Açıkçası hepsiburada gibi yılda 20-25 kalem ürün aldığım ve hiç bir sorun çıkarmadan tarafıma teslim eden bir firmanın bu süreci sekteye uğratacağını düşünmek dahi istemiyorum, fakat olur mu olur. Eğer cevap alamazsanız ve süreç daha da uzun sürerse (20 gün gibi) noterden ihtarname çekerek ürünün gönderilmemesi durumunda iade edileceğini ve ödemenin geri alınacağını kendilerine bildirin.
- - - Updated - - -
Ürünü teslim alan birim ile ürünü teknik bakımdan inceleyecek birim farklı olduğu için, birimler arası geçiş süreçleri/işlemleri uzun olabilir. Takip sistemi geç güncelleniyor da olabilir. Açıkçası hepsiburada gibi yılda 20-25 kalem ürün aldığım ve hiç bir sorun çıkarmadan tarafıma teslim eden bir firmanın bu süreci sekteye uğratacağını düşünmek dahi istemiyorum, fakat olur mu olur. Eğer cevap alamazsanız ve süreç daha da uzun sürerse (20 gün gibi) noterden ihtarname çekerek ürünün gönderilmemesi durumunda iade edileceğini ve ödemenin geri alınacağını kendilerine bildirin.