Kurum içi- il içi eş durumu
arkadaşlar ben sgk kurumunda ilçede çalışıyorum eşim ise il merkezinde çalışıyor biz evleneli 3ay gibi bir zaman oldu ama hala müdür tarafından talebim merkeze geri çekilmek olduğu için birleştirilmedik ben 15ay önce geçici görev adı altında yollandım hala o durumdan dolayıda geri çekilmedim evim konyada eşim konyada geçici görevdeyim 6ay yolluk aldım ilk geldiğimde 2sinide vermeye başladılar ben il merkezine geçmek istiyorum ailevi durumlarımızda var sağlıkla ilgili benim yapabileceğim bişey varmı bana yol göstere bilecek fikir verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim herkese iyi günler
Cevap: kurum içi- il içi eş durumu
kurumun takdir yetkisi büyük ölçüde etkili diye biliyorum. ama yinede arastırmakta fayda var.
teşekür ederim cevabınız için ,ben ümidimi koruyorum müdürün yardım etmesi mümkün gözükmüyor
Göreve başladıktan sonra kurum içinde yer değişiklikleri, ilgili kamu kurumunun hizmet ihtiyacı çerçevesinde takdir yetkisi içinde bulunmaktadır. Uygulamada bazı kamu kurumları, kurum içinde yer değişikliği yaparken bazıları yapmamaktadır. inş senin kurumun senin lehine bir takdir yetkisi kullanır.
oğuzhan bey peki bişey sorabilirmiyim emekli sandğına tabi 2eş aynı anda geçici görevle görevlendirile biliyormu bir bilginiz varmı aceba uzatıyorum kusura bakmayın ama çözüm için yardım lazım
ihtiyaca binaen yapılabilir. bildiğim kadarıyla bunun yasal mevzuatta bir engeli bulunmamaktadır.