Merhabalar
3 yıl önce boşandım. Annesinin velayetinde 13 yaşında bir kızım var. Bir kaç gün önce Facebook'tan kızımın 20 yaşında biri ile sevgili olduğunu öğrenip annesini aradım.*
Anne haberinin olduğunu ve kendisinin izin verdiğini. Kızın daha önce kendisinin sözünü dinlemediğini. Ama artık yaptırmak istediklerini o adama söyleyip kolayca yapmasını sağladığını. En azından nerede olduğunu bildiğini. O adamın kızıma benden daha fazla faydasının dokunduğunu. Kızımın başında ben olmadığım için birinin olması gerektiğini. Adam olsaydım da boşanmayıp babalık yapsaydım vs. leri. Kafelerde görüşmediklerini. Adamın kendi evi ve eski eşimin evinde görüştüklerini. Adamın zaten nişanlı olduğunu. Evlenince herşeyin biteceğini. Kızımın daha önce ne kadar söz dinlemez olduğunu bilmediğim için boş konuştuğumu söyledi. Algısı bunu sakıncasız ve gayet normal olduğu yönünde.
Bende eğer kötü bir şey yaparak çocuk terbiye edilecekse herkes çocuğuna eroin versin. Çocuğunu köle yapsın. En az üç yıl yatarsın sen bu suçtan. Gazetelerde rezil olursun dedim. Seni şikayet edeceğim dedim. Dilekçe yazdım ama Savcılığa teslim edemedim. Irak sınırında asker olduğum için şu anda helikopter bekliyorum. Dilekçenin altına delil bölümüne kızım ve annesinin telefon numaralarını yazdım. Adamın adını bilmiyorum. Birde Savcılık dilekçeyi bizzat istiyormuş.
Bu gün annemi arayıp istiyorsa çocuğu alsın, şikayet etmesin. Yalnız bir şartım var. Cocuğa kendisi bakacak. Size vermeyecek demiş. Burada ev olmadıgını. Sadece dağlar olduğunu da biliyor. *Sikayet ederse bende onu hakaret ve tehditten şikayet ederim demiş. Herhangi bir tehdit mesajı vs. yok. Ona sadece küçücük bir kediyi bile köşeye sıkıştırırsan seni tırmalar. Bir babanın canı bu kadar yakılmaz. Burada terör açlık susuzluk yetmiyor. Birde bunları çıkardın benim başıma. Kanun bana sahip çıkmazsa ben hakkımı senden almasını bilirim dedim.*
Size sormak istediğim netice ne olur. Elimin ayağımın titremesi kesilmiyor. Şuurumu kaybettim resmen.