iyi günler.
geçen ay gizli numaradan aranmıştım fakat açmamıştım daha sonra tekrar bayramdan bir gün önce aradı..bir bayan bana hakaret etti ve tehdit etti fakat bir kere aramadı o gece 5 6 kere aradı açmadıkça daha çok aradı ve bana bir buluşma yeri söyledi.ben oraya gitmedim.benim adımı da biliyor.dün gece 22.50 saatlerinde beni aradı gizli numaradan.bana tekrar hakaret etti bende yüzüne kapadım. daha sonra tekrar aradı ve ben bu konuşmayı kaydettim yaklaşık 5 dakikalık konuşma.sürekli beni takip ettiğini söyledi ve tehdit etti yaşadığım yeri bana dar edeceğini söyledi ve bana bir sürü hakaret etti.gece 1 sularında tekrar aradı ve tekrar aynı şeyleri tekrarladı bu yaptığınızın taciz olduğunu bilmiyor musunuz dediğimde sana tecavüz bile ederim diye yanıt verdi ben bu konuşmayı da kaydettim fazla konuşmadım onun konuşması için ve herhangi bir hakaret etmedim ona karşı. sadece onun bana olan tutumunu gösterdim kayıtta yaklaşık 12 dakikalık bir konuşmaydı sonunda bana şimdi yat zıbar dedi ve kapadı.yaşadığım ilde öğrenciyim ve yalnız bir bayanım.eğer susarsam bunun devamı geleceğini biliyorum sadece telefon sapıklığıyla kalmayacağını da söyledi.ne yapmam gerekiyor?savcılığa versem ne gibi sonuç çıkar ,çok uğraşır mıyım,siciline işler mi ,savcılıkta ne yapmam gerekiyor ve telefon kayıtlarını nasıl kullanmalıyım?şimdiden teşekkürler..