Onaylanmış cezaya nasıl itiraz edebiliriz
Arkadasım 86/1,86/3-E,87/1-a maddelerinden 5 yıl hapis cezası aldı sabıkası olmadığından dalayı 10 aylık bi düşüm yapılarak 4 yıl 2 ay olarak onandı. şikayetci olmadı karşı taraf çünki madurun sakatlık durumu ameliyat ile giderildi bu ceza fazla değilmi üstelik tahrik sonucu işlenmiş bi olay ama benzerlerini okudukça cezanın fazla olduğunu düşünüyorum onanmış ceza ne gibi bir yol izlenebilir üniverste öğrencisi okuluna bile gidemiyo şu anda aranıyo ama teslim olmadı sanırım lütfen yardım...
Cevap: Onaylanmış cezaya nasıl itiraz edebiliriz
Onanmış cezaya itiraz edilemez.
Alıntı:
yaren_34 rumuzlu üyeden alıntı
Onanmış cezaya itiraz edilemez.
Özür dilerim bi sorum daha olacak .. 3 4 avukata sorduk bu ceza fazla dediler.. şikayetci değiller ve uzlaşabilecek durumda iken kağıt kalem üzerinde yazılı birşey almamışlar avukatın azizliğine uğramışlar ve karşı taraf sakat kalmadığı halde sakat kaldı ve sürekli sakatlık ilerliyo diye samimi ahpapları olan adli tıp doktorundan ameliyatı yapan doktorun olumlu ameliyat sonucunu bildirdiği hallde dikkate almadan aynı raporu göz muaynesii ile tekrar vermiş ne yapabilirler? yardımcı olursanız sevinirim..
Yargılamanın iadesi, Yargıtay C.Başsavcısı itirazı ve yazılı emir olabilir.
Alıntı:
klavye123456 rumuzlu üyeden alıntı
Yargılamanın iadesi, Yargıtay C.Başsavcısı itirazı ve yazılı emir olabilir.
Anladım teşekkür ederim Esma hanım..