-
Telefonumu kaybettim
Merhaba;
Değerli dostlar ben telefonumu kaybettim ve aynı numarayı yeniden çıkararak kullanmaktayım ancak telefonumda kilit olmadığı için ne olduğunu bilmediğim bir şekilde hattım kullanılmış bugün biri aradı benim numaram kullanılarak iletişime geçilmiş, kızına 100 lira vericem sana soyunacaksın falan şeklinde mail mi yollanmış o tarz bir şey tam detay vermedi tabii kişi ben olmadığıma inanmadığı için baya bir zılgıt yedim.
Şimdi ben bu olaydan sonra düşündüm, başka şeyler de olmuş olabilir 12 saatlik süreç içerisinde hattı kullanmadığıma dair bir dilekçe yazıp savcılığa versem diyorum, savcılık ciddiye alır mı?
Zira ortalıkta her türlü suç var hepimize farklı numaralardan mesajlar geliyor zaman zaman ödül kazandınız vs inananlar da vardır tabii bu olaya..?
-
Cevap: Acil Bilgi Ricası
Merhaba,
telefonunuz kaybolduğu anda veya kaybettiğinizi farkettiğiniz anda başta gsm firması olmak üzere adli birimleri bu konudan haberdar etmeliydiniz... telefonunuzun 12 saat gibi uzun bir süre kaybolduğunu iddia ediyorsunuz.. yasadışı görüşmeler yapılmış olabilir veya daha farklı suça konu olacak eylemlerde kullanılmış olabilir. siz vakit kaybetmeden bu konuyu ilgili birimlerle paylaşın...
iletişim araçlarını korumak sahiplerinin görevidir çünkü...
Özgür Şenerdoğan.
- - - Updated - - -
Merhaba,
telefonunuz kaybolduğu anda veya kaybettiğinizi farkettiğiniz anda başta gsm firması olmak üzere adli birimleri bu konudan haberdar etmeliydiniz... telefonunuzun 12 saat gibi uzun bir süre kaybolduğunu iddia ediyorsunuz.. yasadışı görüşmeler yapılmış olabilir veya daha farklı suça konu olacak eylemlerde kullanılmış olabilir. siz vakit kaybetmeden bu konuyu ilgili birimlerle paylaşın...
iletişim araçlarını korumak sahiplerinin görevidir çünkü...
Özgür Şenerdoğan.
-
Cevap: Acil Bilgi Ricası
Bir an önce dilekçe ile savcılığa müracaat ediniz.