Yolsuzluk yapan doktoru tespit ettim ve belgeleyebiliyorum ne yapmalıyım?

devletin tıp fakültesine yapılmak üzere bir alerji bölümünden randevu aldık. muayene esnasında  doktor bize yapılması gereken bir test var  bu testi  tıp fakültesinde yapamazsınız testi  yaptırabilmemiz için bizi bir özel sağlık kuruluşuna sevk etti.  oraya gittik 160 tl karşılığında   testi yaptırdık. sonra ben hastahaneden  bu parayı  devletten talep edebilmek adına bir  sev belgesi gibi birşey istedim. doktor bize  siz boşverin ben parayı size verebilirim dedi. ve 200 tl verdi.  ve  bizim normalde hastahanede yapılamayan testimizi  hastahanede yaptırdı ve 1.5 saaat sonra sonuçları aldık düşünün  160 tl verdiğimiz yer bile sonuç için 10 gün bekle dedi   doktor tıp fakültesinde hemen yaptırdı. ( normalde yapılamıyordu )    sonra sağlık bakanlığını aradım  bu testin  o hastahanede de yapılabilmesini istiyorum diye kayıt açtırdım. beni sağlık bakanlığından aradılar dedilerki  o test zaten o hastahanede yapılabiliyor !!1
buradan çıkarıdğımız sonuç resmen doktor  özel firma ile aralarında bir tezgah kurmuş garibanın hakkına geçiyor. şimdi elimde   kendi elleriyle yazdığı üzerindede yapılması gereken  testin , gitmem gereken firmanın ve kendi ıslak imzalı kaşesinin olduğu bir yazı verdi yazı elimde. şimdi napayım siz olsanız napardınız?