İnternet üzerinden gönderilen aidatlar
2 ay(Şubat-Mart) internet üzerinden lojman aidatlarını gönderdim. Ancak ilgili kurumun lojman yönetimi ile ilgili personeli bu hesabı kontrol etmeksizin tarafıma 2 aydır aidatlarımı ödemediğime dair ihtar yazısı yazmıştır. Ancak ben ilgili banka ile görüştüğümde yapılan görüşme şöyledir. " ....... numaralı hesaba para göndermekteyim ancak paranın alınmadığı belirtilmekte bu hesab hakkında bilgi almak istiyorum. Banka görevlisi bana .............. kişimisiniz diye sormuştur. Bende hayır dedim, bana bu hesab hakkında bilgi veremeyeceğini söylemiştir. Hesabın sahibi kurumun lojman yönetim başkanının ismidir. Bende buradan hareketle paranın doğru yere gönderildiğini adı geçen şahsın
hesabına gönderildiğini ve kişinin şahsi hesabı olduğunu algıladım. Buna istaneden kuruma gidip bu anlışlığın düzeltilmesini talep ettim. Bana kurumun yetkilisi hesap sahibi personel işinin yoğun olduğunu bu işi takip edemediğini ve takip edemeyeceğini, bana internetten göndermeme rağmen bir çıktının kuruma göndermem gerektiğini söyledi.