İnternette kumar - Para transferi yapılmadı
iyi gunler ben pokersaati adlı sitede poker oynadım ve 1500 dolar kazandım fakat para cekme talebımın uzerınden 23 gun gecmesıne ragmen para yatmadı ve bahane olarak da ıngılterede resmı tatıl sıklıgı nedenı ıle bankaların ıslerının aksadıgı soylendı bu konu hakkıında ne dusunuyorsunuz beklemekten baska yapabılcegım bırsey var mı? ılgınıze tesekkur ederım...
Cevap: İnternette kumar - Para transferi yapılmadı
Bu konuda ciddi bir takip yapabilmek gerçekten güç, sitenin güvenilirliği önemli bir nokta.
Oyun oynarken sorun yok ama paraya gelince sorun yapıyorlar.
Adamlar kurnaz ne önbellek var ne arşiv sanırım sadece reklam ile üye çekip vurgunu yapıp siteyi kapatıyorlar.
Alıntı:
u.karaca rumuzlu üyeden alıntı
Oyun oynarken sorun yok ama paraya gelince sorun yapıyorlar.
Adamlar kurnaz ne önbellek var ne arşiv sanırım sadece reklam ile üye çekip vurgunu yapıp siteyi kapatıyorlar.
Bu şekilde çalışan bir sürü benzeri site kapandı bile maalesef.
Alıntı:
pineda rumuzlu üyeden alıntı
Bu şekilde çalışan bir sürü benzeri site kapandı bile maalesef.
Bence sorun sitelerde değil çünkü bir domain 15 tl dolandırdığı insanların birtanesinden aldığı para ile en az 10 domain alabilir buda sermayedir.
Sorun o siteyi kullanan vatandaşlarda, Vatandaşlar o siteyi kullanmasa adam saf değil ya boşyere ne diye masraf yapsın değilmi?
İlla bu tür oyunlar oynanacaksa güvenli ortamları tercih etmek daha doğru olacaktır.