Haksız fiil nedeni ile alacak davası hk.
ist bköy 4.ağır ceza mahkemesinde eski ortaklarım tarafından haksız yere işlemediğim bir suçtan dolayı yargılandım. internetten birisinin üzerine para gönderdiğimi o kişide parayı bana verdiğini idda etti ve mahkeme hesabımdaki parayı hırsızlıkla elde edilen para kabul edip beni mahkum etti. Temyiz dilekçemle dava yargıtaydan döndü ve sonrasında tekrar mahkumiyet kararı çıktı. Kendimi savunmamdaki delillerim turkcel baz istasyonlarından gezer halde olduğum ispatlandı,banka para seri numaraları karşılıklı olarak tutmadı,turkcel baz istasyonlarından parayı bana verdiğini söyleyen kişiyle bir araya gelmediğim ispatlanmıştır.
Seneler süren dava ikinci kez yargıtay incelemesine gitti ve yapılan incelemede dava zaman aşımına girdiğinden kamu adına düşürülmesine ve hakkında açılan davaların kaldırılmasına şeklinde karar verilmiştir.
Karşı taraf bunun üzerine yerel mahkemeden haksız fiil nedeni ile alacak davası açıp hesabımdaki paraya tekrar bloke koymuştur. 8 senedir hesabımdaki para blokeli. Ayrıca delil olarakta bköy 4 ağır ceza mahkemesinin beni suçlu saydığı 2 kararı sunmuştur.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz