Merkezi Su Arıtma Sistemi kurulması hakkında
bulunduğumuz apartmanda (20 daire) merkezi sistem su arıtma kurulmak isteniyor. bu kurulurken suyun ilk girdiği yere konulacağından ben merkezi arıtma sistemini istemiyorum. doğal yaşam hakkım suyun arıtılmasını istemiyorum. bulunduğumuz yerde şebeke suyunun yeterli güvenlikte olduğunu biliyorum. apartman yönetimi biz karar alırız zorla sizden bu parayı tahsil ederiz gibi bir yaklaşımda bulunuyor. şöyle ki su benim ortak kullandığım bir alan değil. su arıtma sistemini isteyen daireler kendisi kurabilir diye düşünüyorum. apartman bu konuda karar alabilir mi KM 43. madde buna engelmidir.
Cevap: Merkezi Su Arıtma Sistemi kurulması hakkında
KMK 43 lüks secenekler zorla kabul ettirilemez.
Benim fikrim lükse giren bir konu.
- - - Updated - - -
KMK 43 lüks secenekler zorla kabul ettirilemez.
Benim fikrim lükse giren bir konu.
yöntim bu konuda karar alırsa ne şekilde bir yol izlemeliyim. açıklayabilirmisiniz?
KMK 43 ü söyleyin.
Herkes kendi dairesine su aritma cihazini bireysel taksin.
Alıntı:
hknct_1 rumuzlu üyeden alıntı
yöntim bu konuda karar alırsa ne şekilde bir yol izlemeliyim. açıklayabilirmisiniz?
merhaba hknct_1
biz de aynı durumdayız. En son durum ne oldu? KHK 43 bilgisini yediler mi??
Bizim apartmanda arıtma sistemi kurulu yönetici 7 sene önce toplamış birkaç kişi hadi yapalım deyip yapmışlar. Ev babamın adına evlendikten sonra ben oturdum, babamlarda herhangi bir onay vermemişler o zaman sormamışlarda zaten. Ancak ben bu arıtmadan rahatsızım doğal su istiyorum. Kaldırmak için ne yapabilirim.