Kadınlarda yaş haddinden emeklilik yaşı nedir ve 65 yaşa kadar görevde olabilme durumu varmıdır??
annem 1954 doğumlu 1974 aralığında işe başlamış ebe olarak yaş haddinden emekli olma tarihi nedir acaba yada yani son yaş sınırı nedir ?? lütfen bilgi verirmisiniz ... yaş haddini dolduran kişi derhal işten arılırmı 65e kadar çalışma olanağı varmıdır... acil bilgiye ihtiyacım var...
Cevap: kadınlarda yaş haddinden emeklilik yaşı nedir ve 65 yaşa kadar görevde olabilme durumu varmıdır??
SSK lı çalışan kadın bildiğim kadarı ile 58 yaş ,3600 gündür. 1999 öncesi işe başlayanlar için..
siz Ali Tezel in sitesinde de bolca bilgi var
http://www.alitezel.com/
Cevap: kadınlarda yaş haddinden emeklilik yaşı nedir ve 65 yaşa kadar görevde olabilme durumu varmıdır??
o site arap saçı gibi ben bilen birinden net yanıt bekliyorum...
TAm olarak durumunuz nedir?
Anneniz bir yerde çalışmaya devam ediyor, yaşı 65 veya üzeri olduğu için emekli edilmeye mi çalışılıyor yoksa, 65 yaş a ulaştığı için kendi isteğiyle emekli olma çabasında mı?
Emekliliğinizi kendiniz hesaplayın yazıları konuyu açıklıyor..
http://www.alitezel.com/index.php?si...tum&yazar_id=1
annem 1954 doğumlu 1974aralıkta işe başlamış ebe olarak yaş haddinden emekli olacağı yaş kaç oluyor 65mi 61i dolduruncamı ,61dolunca 65e kadar dewam edilebiliyor mu bu konuları bilen açıklarsa iyi olur... memur ebe olduğundan doğal olarak ...
300kişiden bir net cevap yok
Cevap: Kadınlarda yaş haddinden emeklilik yaşı nedir ve 65 yaşa kadar görevde olabilme durumu varmıdır??
bir cevap çıkmadı çok ilginç
Cevap: Kadınlarda yaş haddinden emeklilik yaşı nedir ve 65 yaşa kadar görevde olabilme durumu varmıdır??
Bİlgİlerİ yukarda verdİm lÜtfen bİrİ acİl bİr cevap İletebİlİr mİ ...