Taksirle birden fazla kişiyi yaralama
İyi günler bugün itibariyle 1. asliye cezada şahsıma dava açıldı öncelikle asliyede olma sebebi nedir neden sulhta değil olaya gelince 1 nisanda duble yolda hızla ilerlerken ilerde kavşağın kesildiğini farketmedim ve 2 araca çarpıp 2 kişiyi yaraladım kırıkları oldu ancak şikayetçi olmadıklarını düşünüyorum ancak davada müşteki olarak görünüyorlar bu ne demek ve acaba netice ne olur 6 aydan 3 yıla kadar mı olur ve bu taksir sizce bilinçli mi bilinçsizmidir alkol yoktu ehliyetim vardı şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
Cevap: Taksirle birden fazla kişiyi yaralama
Alıntı:
aelbuken rumuzlu üyeden alıntı
davada müşteki olarak görünüyorlar bu ne demek
Müşteki = Şikayetçi.
Anladığım kadarı ile şikayetçi olmuşlar.
Hızla derken 150 -160? ........... Araç marka model?
Tabela uyarı işareti.....?
Neye dayanarak taksir ......
- - - Updated - - -
Numarasını hatırlamadığım bir içtahatta okumuştum kurallara uymayan sürücü taksir iddiasında bulunamaz gibi bir şeydi
Cinayete tam teşebbüste çıkabilir bir avukat tutmanızı önereririm...
hız 120 km civarıydı ama bu bile duble yoldu gerçi pek az değil sanırım kırmızı ışık yanmıyordu sarı uyarı ışığı yanıyordu dedi çarptığım jandarma ama ben onun da yanmadığını söyledim neyse o çok mühim değil asıl merakım 2 şikayetçi vardı biri vazgeçti biri devam ediyor savcı 6 aydan 3 yıla kadar istemişti bu birden fazla yaralı için istenen ceza şimdi tek kişi kalması cezayı azaltır mı? taksirle yaralama bu arada