Myo Bitti Aöf ye kayıt yaptırcam Ama Yaş 27?
Merhabalar. Çok acil yanıt aradığım bir konum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
23 yaşında (2008 yılında) 2 yıllık Ege unıversıtesı ısletme bolumune kayıt olmustum.
2 yıllık okulu 4 yılda bıtırdım. Bugun mezunıyet belgemi aldım.
Bugun okulla ilişkimi kestım ve ogrencılıkten cıktım sanırım. Aof kaydı yaptıracagım dikey geçiş 3. sınıftan. Fakat askerlık durum belgesi istiyor. Ben en son 4 yıl once telefonla askerlık subesını arayıp tecıl ettırmıstım. O gunden sonra ilgilenmedım okul halledıyor dıye. Yarın askerlik subesıne gıttıgımde beni askere alırlar mı?
Yaşım 27. (17.04.1985)
Benim amacım 3 ve 4. sınıfı aöf den okuyup lisans tamamlamak.
Cevap: Myo Bitti Aöf ye kayıt yaptırcam Ama Yaş 27?
Alıntı:
ibrhm85 rumuzlu üyeden alıntı
yokmudur bilgisi olan?
Bir ara haberlerede çıkmıştı, Bir üst sınıfa kayıt yaptırırken askerlik durum belgesi istendiği için kayıt yaptıramayıp,sonrasında inzibatlar götürmüştü.
Alıntı:
bilecikli1982 rumuzlu üyeden alıntı
Bir ara haberlerede çıkmıştı, Bir üst sınıfa kayıt yaptırırken askerlik durum belgesi istendiği için kayıt yaptıramayıp,sonrasında inzibatlar götürmüştü.
öyle eskisi gibi inzibatların tutup götürmesi yok..milleti korkutmayın bilgi sahibi olmadan
bugun askerlık subesıne gıttım. Fakat oncesınde askerlık subesınde bır tanıdık buldum ve tc kımlıkten sorgulattık. Suan kacak degilmişim. Askerlık subesıne gıttım sıkıntı cıkmadı. Fakat tecil etmedi. Durum belgesı verdi. Aof kayıt olduktan sonra ogrencı belgesı fotokopısını gondercem kutuk olan subeye ozaman tecıl etceklermıs.
Tesekkurler ılgılenen arkadaslara.