Site içerisinde yapılan kazada sigorta hasarı karşılamıyor; peki ne olucak?
Site içerisinde komşumla kaza yaptık benim aracımda hasar yok sayılır fakat komşumun aracının hasarı 1000 TL kadar. Kazada suçlu kendi olduğu halde benim suçlu olduğumu söylüyor ve benden hasarını karşılamamı istiyor. Mahkemede ne olur? Bu tür site içerisinde olan kazalarda sigorta hasarı karşılamıyor peki madur olan taraf zararını nasıl gideriyor nasıl bir yol izleniyor. Saygılar diliyorum.
Cevap: Site içerisinde yapılan kazada sigorta hasarı karşılamıyor; peki ne olucak?
Alıntı:
duzgun_cagdas rumuzlu üyeden alıntı
Site içerisinde komşumla kaza yaptık benim aracımda hasar yok sayılır fakat komşumun aracının hasarı 1000 TL kadar. Kazada suçlu kendi olduğu halde benim suçlu olduğumu söylüyor ve benden hasarını karşılamamı istiyor. Mahkemede ne olur? Bu tür site içerisinde olan kazalarda sigorta hasarı karşılamıyor peki madur olan taraf zararını nasıl gideriyor nasıl bir yol izleniyor. Saygılar diliyorum.
Konunuzla ilgili üstü kapalı bilgi vermişsiniz. Oysa daha önce açtığınız konuda >>> https://www.hukuki.net/showthread.php...yanda-bulunmak verdiğiniz detaylarla alabilecek olduğunuz cevaplar daha doğru olacaktır.