brezilyadan trya adıma 15 bin gibi bir para transferi olucak sormak ıstedıgım nekadar para lımıt transfer olabılır ve kesıntı olurmu
saygılar
Printable View
brezilyadan trya adıma 15 bin gibi bir para transferi olucak sormak ıstedıgım nekadar para lımıt transfer olabılır ve kesıntı olurmu
saygılar
Bunu paranın aktarılacağı kurumdan öğrenmeniz daha yararlı olur
tabiki sorulucakda bunu gerceklestıren arkadaslar az cok bılırler yurtdısı para taransferını yanı lımıt gonderılırmı yanı karsıdan ve benden ne gıbı kesıtı olur
limit yok ise peki gönderilmesi en kısa yol nasıl olur ben burdan alırken banka nekadar kesıtı yapacak
Bankadan bankaya para transferine ingilizce ifadesiyle "wire transfer" deniyor. Parayı transfer edecek tarafın karşı bankanın swift numarasını ve şahsın hesap numarasını vermesi gerekiyor. Para anında transfer oluyor ama genelde bankalar ertesi gün parayı serbest bırakıyorlar. Hatta ziraat gibi bankalar bir ara 15 gün falan parayı tutuyorlardı. Ücret de bankadan bankaya değişiyor 10 dolardan 500 dolara kadar gidebilir. 15000 tl için makul rakam 50-100 dolar civarında olmali.
Birde moneygram, western unıon kuruluşlar var. Fakat bunların limiti düşük ve komisyon çok fazla.
sanırım ınteraktif internet bankacılık daha ıyı oluyormus az komısyon oluyor dogrumu ? ayrıca cıtıybank global transfer varmı o nasıl olur biginiz varmı
Citybankı bilmiyorum. Turkiye-Amerika arasında kullanan var ama 3. ülkelere nasıl olur bilemiyorum. Ama tahmin ediyorum karşılıklı citybank hesabı olması lazım. Bankaya sormak lazım. Her bankanın fiyatı değişik. Diğer bir alternatif HSBC olabilir. HSBC Brezilyanın en büyük bankalarından birini satın almıştı. Sanıyorum orada geniş faaliyetleri var. Tek tek bankaları arayıp sormak lazım en ucuz fiyatı bulmak için. Ayrıca şöyle bir durum var. İki farkli banka olursa her biri ayrı ayrı masraf alıyor.
öncelıkle bilgileriniz adına tşk ederim...HSCB eger dogru ise çok iyi net biliyormusunuz amacım 15bin doları breziyadan gönderirken ve trden alırken fazla komısyon ödememek tam olarak nnasıl yol izlemelıyız ? ayrıca bir linke tıklarmısın hscb bank döviz gönderim alım oran swift ben birşey anlamadım
http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/f...atlari.asp#id0
Paypal kullanabilirsiniz. Bununla parayı parti parti de banka hesabınıza veya kredi kartınıza çekebilirsiniz.