Konut ve ihtiyaç kredi masrafımla ilgili,
Sayın yetkili, YKB ' na göndermiş olduğum dilekçe ile ödemiş olduğum kredi masraflarının tarafıma iadesini talep ettim, banka mail yoluyla böyle bir işlem yapılmayacağını bildirdi, Şimdi ilçe Kaymakamlığı hakem heyetine gidip, başvuruda bulunmak istiyorum, sorum şu dur ki, banka ile aramdaki bu prosedürün devamında sonuç lehime olurmu, bankada imzaladığımız sözleşme ile ilgili tarafımıza ters kalan bir durum söz konusu olurmu, teşekkürler.
Akbank' tanda Axses kredi kartım aidatı için 2012 yılında geri iade istedim, bir yıllık olanı iade ettiler, onlarada dilekçe ile geriye dönük yıllarınkini taleb ettim, olumsuz olduğunu içeren mail ile döndüler, hakem heyetine 2012 nin geri verdiklerini, daha önceki yıllardakinide istediğimi belirten dilekçemi vererek, tahsil yoluna gidebilirmiyim,
Cevap vermenizi rica eder, Teşekkür ederim
Cevap: Konut ve ihtiyaç kredi masrafımla ilgili,
Gidebilirsiniz, yalnız bankalardan gelecek cevabi yazıları mailinize değil bence imzalı kaşeli şekilde adresinize posta yolu ile isteyin. Bu durumda siz de bu masrafların iadesini isterken mail yolu ile değil, dilekçe yazarak banka şubenize elden verin, onlar da cevabı gerekçesiyle birlikte adresinize postalasınlar. Sizde bankadan gelen yazıyı Hakem Heyetine verirsiniz. Diğer türlü hakem heyeti bankadan gelen yazıyı ister, gerekçesini görmek ister.