Eski sevgilimin bana hediye ettiği telefonun parasını kim ödemek zorundadır?
Öncelikle Merhabalar.Ben Hemen Olayı Anlatmak İstiyorum En Kısa Yoldan.
Sevgilimle Birlikte Gidip Evkurdan Bir kendine Birde bana Telefon Aldık.
Kendi üstüne Yaptı Telefonları Ama Faturası Kutusu Herşeyi Bende.Telefonuda 2 Gun sonra Ben Gidip Teslim Aldım.
Neyse Bir Zaman Sonra Arkamdan Çevirdiği İğrenç Oyunları Öğrendim.Beni Defalarca Aldattıgını Öğrendim Arkadaşlarım Dediği Kişilerle.
Şimdi Ayrıldktan Sonra bana Telefon Acıp Borcumun Tamamını Ona ödememi Oda Gidip Telefonun taksitlerini Ödeyeceğini Soyledi.
Telefon 1900 Değerinde Toplam.Bende Zamanında Bu Kıza 720tl Borc Vermiştim.
Açıkcası Ben Bana yaptığı İğrenç Şeylerden Sonra Parayı Ödemek İstemiyorum.
Telefonda 4 Aydır Bende Kullanıyorum.
Şimdi Sizlere Sormak İstediğim Soru
Dava Açsa Kazanabilirmi?
SOnuçları Ne Olur Sizce?
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum.Saygılarımla...
Cevap: Avukat Arkadaşlarımdan Yardım İstiyorum
Yaşınızı öğrenebilir miyiz?
Ben 42 yaşındayım mesela size arkadaş olabilecek yaşta meslektaşım bulunsa da "avukat arkadaş" ifadesi bence uygun değildir. Eski Sevgiliniz sizi savcı arkadaşınıza mı şikayet edecek? hakim arkadaş mı davanıza bakacak? :)
Engin Bey Uyarınız için Teşekkür Ederim.Ben Sadece Genel Forumda Bulunan Avukat Üyelerimiz Anlamında Kullanmıştım O Cümleyi.Konu Başlığını Uyarınız Üstüne Değiştirdim.
Forumda online görünen mavi ya da pembe üyeler genellikle avukat değildir. Başında benim gibi Av. titri bulunanlar avukattır.
Forum başlığı hala kurallarımıza uygun değildir. Forum başlığı konuyu özetleyen bir soru cümlesi olmalıdır. :)
Eğer evkurla sözleşme yapan taraf oysa siz hiçbişey ödemeyin telefonuda ona verın kendı ödesin dursun.
Alıntı:
nalbantoglu rumuzlu üyeden alıntı
Eğer evkurla sözleşme yapan taraf oysa siz hiçbişey ödemeyin telefonuda ona verın kendı ödesin dursun.
Sayın Nalbantoğlu Eğerki ona 720tl borç vermeseydim bunu yapabilirdim.Ama Şimdi Telefonuda Ona Verirsem Kendimi Enayi Gibi Hissetmiş Olacağım.
Ancak vermezsenizde koşulları varsa güveni kötüye kullanmadan hakkınızda ceza davası da açılabilir..
Telefonu size hediye etmiştir hukuken, parasını da kendisi ödemek zorundadır iade etmek zorunda da değilsiniz.