Standart varlık yönetim a.ş beni rahatsız ediyor ne yapmam gerek?
merhabalar standart varlık yönetim a.ş beni rahatsız ediyor ne yapmam gerek? beni aradıgı yetmiyormuş gibi akrabalarımın telefonlarını bulmuşlar onları arayıp benim borcum hakkında yorumlar yapıyorlar nereden buluyorlar bu numaraları benim akrabalarımı arama hakkını onlara kim verdi savcılığa yada tuketıcı hakem heyetıne suç duyursunda bulunmak istiyorum bunun için bir dilekçe örneği istiyorum saygılarımla..
Cevap: Standart varlık yönetim a.ş beni rahatsız ediyor ne yapmam gerek?
Alacağını istemek en doğal ve yasal haklarıdır yapacağınız işlemlerden emek ve para kaybından başka bir şey elde edemezsiniz.
Cevap: Standart varlık yönetim a.ş beni rahatsız ediyor ne yapmam gerek?
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Alacağını istemek en doğal ve yasal haklarıdır yapacağınız işlemlerden emek ve para kaybından başka bir şey elde edemezsiniz.
Sayın Engin bey,
Mümkünse bu varlık sistemlerinin çalışma mantıkları hakkında sizden yardım vaabında bilgi rica edebilirmiyim? Bu varlık yönetimi firmalarının yaptırım güçleri bankalarla aynımıdır? Nelerdir?
Varlık yönetimi şirketleri neleri yapabilirler neleri yapamazlar? Bankalar borç yapılandırmasında çok yardımcı olmuyorlar biliyorsunuz. Bir dosya varlık yönetim şirketlerine devir aşamasında ise. Devredilmeden banka ile görüşüp borç banka ile mi kapatılmalıdır yoksa varlık şirketlerine devredilmesini bekleyip devralan varlık şirketi ile konuşmak mı kapatılmalıdır. En iyi indirimi veya yapılandırmayı kim yapabilir? Mesela borcun faizler hariç ana para miktarı 10bin TL diyelim. Bankalar bu miktardaki dosyaları varlık şirketlerine kaça satarlar (aşağı yukarı yani) borcumu odemek için bankayı aradığımda banka satış aşamasında olduğunu söyledi ve iyi bir indirimde vermedi. İsterseniz satış gerçekleştikten sonra varlık şirketi ile irtibat kurup kendileri ilede görüşebilirseniz dedi. Bu şekilde yaklaştıkları içinde sanki satış işlemi bitmek üzere değilde zaten bitmiş ve prosedürlerin tamamlanmasını bekliyorlar gibi bir hava sezinledim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.