Hastaneye Tazminat Davası Açmak İstiyorum...
Merhaba
Ablama tendon yırtılması nedeni ile özel bir hastanede omuzdan iğne yapıldı.
Bu iğneden bir süre sonrada omuz ağrıları arttı ve omuz dahil kol bölgesinde şişme meydana geldi aynı hastane ve dr kontrole gittik birkaç defa fakat sorun gitgide büyüdü.
Takriben 20 gün sonra iğneyi yapan dr panikle bizi SSK okmeydanına gönderdi orada aynı gün yatışımız ve ertesi günden acil ameliyatımız yapıldı, 20 gün hastanede antibiyotik tedavisine maruz bırakıldık alınan parçadan anladığım hastane virüsü kapmışız şimdi tedavimiz evde devam ediyor.
Kısa konu yukarıda ki gibi olmakla birlikte hastaneden taburcu olurken verilen belgede
Dış merkezde sağ omuz intraartiküler enjeksiyon hikayesi olan hasta mevcut Semptomlarla ileri tetkik ve tedavisi için servise alınmıştır.
diye not yazıyor şimdi ben bu hastaneyi ve dr mahkemeye vermek istiyorum.
Ablamın çektiklerinin tazmin edilmesi için tazminat davası açmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ve iyi bir avukatı nasıl bulabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Saygılar
Cevap: Hastaneye Tazminat Davası Açmak İstiyorum...
Viral enfeksiyona antibiyotik verilmez.dogru anlayabildiginize emin misiniz?
Cevap: Hastaneye Tazminat Davası Açmak İstiyorum...
merhaba. benim abim 25 sene önce verilen kanın mikroplu olması sebebiyle vefat etmişti. ailem o dönemden beri ölümün üstünü deşmemek adına bu olayın üstüne gitmediler ancak ben hastaneye dava açmak istiyorum. (ankarada bir devlet hastanesi) acaba zaman aşımı durumu varmıdır yoksa ne yapmam gerekir. ilginize teşekkürler.