-
Karşılıksız çek
buyukçekmece 2 asliye ceza mahkemesi 2008-....dosya nosu
karşılıksız çek kaşide etme ----karar düşme----- kesinleşmedi
uyapta yazılışı bu şekil
mahkeme 2008 dördüncü ayında açılmış daha yeni e devlet sayfama düşüyor
bu ne demek oluyor iflas etmişim hangi çekten ne zaman dava açılmış haberim yok
daha önce dava açılmış olsa neden e devlette gözükmedi
eyer şimdi veya daha önce hakkımda verilmiş hapis cezası varsa 2012 de çıkan çek af yasasından nasıl faydalanırım
karar düşüyormu
lütfen bilgisi olan paylaşsın
-
Cevap: karşılıksız çek
konuyu bir avukata götürmenizi tavsiye ederim
-
ben urfadan yazıyorum bu olay istanbul 2 asliye ceza mahkemesinde görülmüş e devlet sayfama yeni düştü gerekçeli karar verildi diyor
benim sorum şu yeni çıkan çek kanununda hapis cezası kalkmış deniyor
eğerki bu mahkame lehime karar vermişse yani adli para cezası hapis çıkmışsa yeni çıkan çek kanununa göre hapis yatmamam gerekmiyormu davanın düşmesi gerekmezmi
-
davayı kaybetmişsem eyer yeni çıkan çek kanununda çeke hapis yok diyor davayı kaybetmiş olsamda davanın düşmesi gerekmiyormu
-
Kuvvetle muhtemel mahkeme size daha önce vermiş olduğu adli para cezasını kaldırıp kabahatler kanununa göre işlem yapmıştır. Yani çek şahsi çekniz ise size şirket çeki ise şirkete çek yasağı vermiştir ancak karar taraflara tebliğ edilmeyi bekliyordur.
- - - Updated - - -
Kuvvetle muhtemel mahkeme size daha önce vermiş olduğu adli para cezasını kaldırıp kabahatler kanununa göre işlem yapmıştır. Yani çek şahsi çekniz ise size şirket çeki ise şirkete çek yasağı vermiştir ancak karar taraflara tebliğ edilmeyi bekliyordur.