Köpeğim havlıyor diye şikayet ediliyorum!
Merhaba;
Bir site içerisinde oturmaktayım ve sitemizde birçok dairede köpek beslenmekte, eşim ve ben çalıştığımız için gündüz 08:30 - 18:00 saatleri arası Prensesimizi ( Yorkshire Terrier ) evde yalnız bırakmak durumundayız.
Dışarıdan gelen seslere ve asansör sesine karşı devamlı tetikte olan kızımız prenses biz evde yokken bu tür seslere tepki veriyor ve içgüdüsel olarak havlıyor.Prensesimizin bu tür faaliyetlerinden şikayetçi olan komşularımız gerek site yönetimine gerekse kapımıza not bırakarak bu rahatsızlıklarını beyan ediorlar.
Bu durumda kiracısı oldugum evde nasıl bir savunma yapabilirim.? ve bana yaptırımları nasıl olur.?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Prensesimizin aşıları tam ve belediye'ye kayıt yapılsın diye cip takıldı.
Ayrietten havlamasını engellemek amaçlı evden çıkarkan ultrasonic ses veren havlama önleyici tasma aldık onu kullanıyoruz ama yinede şikayet geliyor.
Cevap: Köpeğim havlıyor diye şikayet ediliyorum!
Valla maşallah yani tam prensesmiş, bi de prensiniz olsun isterseniz ulaşın bana, ne havlarım ne hırlarım yani.
Şaka bi yana havlama sorunu çözülmezse komşularınız şikayeti devam ederse durum kötü. Site kuralları yönetim planına
bir bakın dilerseniz evde evcil hayvan barındırılmasına ilişkin tölerans varsa durum değişebilir yoksa zor.
http://site.vincentstrangiostore.com...rViceVersa.jpg
Sayın Engin Oguz bey valaha bizim sokakta bir komşunun bu köpekten var havlama konusunda bir başladımı havlamaya susmak bilmiyor hav hav hav siz yetişemesiniz havlamaya bence o sitedeki komşular haklı. Havlamayı seven bir hayvandır.
Çok sevimli hayvanlar tipleri kuzuya benziyor biraz ama dil bi karış tabi. Sürücen ağzına acı biberi bak bi daha havlıyomu
köpppek seniiiiii :)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Çok sevimli hayvanlar tipleri kuzuya benziyor biraz ama dil bi karış tabi. Sürücen ağzına acı biberi bak bi daha havlıyomu
Engin bey Allah size uzun ömür versin gülmeyi unutmuştum :);):)
Alıntı:
Bakmayın ufak olduklarına Engin bey,ince ve rahatsız edici havlamaları var bunların.:DD
Olsun, havlayan köpek ısırmaz en azından :)
tabi bu atasözünü biliyorsa :DD
Alıntı:
Survivorr rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba;
Bir site içerisinde oturmaktayım ve sitemizde birçok dairede köpek beslenmekte, eşim ve ben çalıştığımız için gündüz 08:30 - 18:00 saatleri arası Prensesimizi ( Yorkshire Terrier ) evde yalnız bırakmak durumundayız.
Dışarıdan gelen seslere ve asansör sesine karşı devamlı tetikte olan kızımız prenses biz evde yokken bu tür seslere tepki veriyor ve içgüdüsel olarak havlıyor.Prensesimizin bu tür faaliyetlerinden şikayetçi olan komşularımız gerek site yönetimine gerekse kapımıza not bırakarak bu rahatsızlıklarını beyan ediorlar.
Bu durumda kiracısı oldugum evde nasıl bir savunma yapabilirim.? ve bana yaptırımları nasıl olur.?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Prensesimizin aşıları tam ve belediye'ye kayıt yapılsın diye cip takıldı.
Ayrietten havlamasını engellemek amaçlı evden çıkarkan ultrasonic ses veren havlama önleyici tasma aldık onu kullanıyoruz ama yinede şikayet geliyor.
O saatler arasında yazıkdeğilmi hayvana evde tek başına,yiyeceği içeceği ne kadar olursa olsun hayvan sıkılır ya.Havlamasında ne yapsın.Şimdi siz hayvana kötülük yapıyorsunuz bence.:k
Alıntı:
Olsun, havlayan köpek ısırmaz en azından :)
tabi bu atasözünü biliyorsa :DD
Hiç sanmıyorum o atasözünü köpeklerin bildiğini:DD:DD.Eğer bilselerdi hem havlar hemde ısırırlardı.Sırf ataların inadına.
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
O saatler arasında yazıkdeğilmi hayvana evde tek başına,yiyeceği içeceği ne kadar olursa olsun hayvan sıkılır ya.Havlamasında ne yapsın.Şimdi siz hayvana kötülük yapıyorsunuz bence.:k
sizce ne yapmalıyız sayın feyyar? dediğim gibi çalışıyoruz ama kızımızıda çok seviyoruz yanımıza almamız imkansız bu durumda ne yapıla bilir köpek kreş'imi açsam acaba işi gücü bırakıp benim gibi sorunu olanlara destek olurum.. :D