Sitemden Dolayı İhbarname Aldım
Benden bonusum.com adında internet sitem var garanti bankası 4 gün önce evime ihtarname yolladı benden bonusum.com adındaki domaini ücretsiz olarak istiyorlar vermek istemiyorum tabikide bu domaini garanti bankası benden mahkeme yoluyla alabilir mi avukatla görüştüm izah ettim alamazlar ücretsiz vs... dedi ama ben kısacası ihtarnameyi sizinle paylaşmak istiyorum...
Garanti bankasının bonusum.com adına şahsıma yolladığı ihtarnameyi yayınlıyorum
1 Resim
2 Resim
Şahsım adına olumsuz birşeyler olabilir mi lütfen yardımcı olunuz bonus kelimesi dünya çapında global bir kelimedir...
Cevap: Sitemden Dolayı İhbarname Aldım
banka alyhinde ve banka kullanıcılarını kandırmak için yada banka adı ile para kazanmadığınız sürece problem olmaz, sonuçta siz de kandi işinizi yapıyorsunuz fakat domaini isimtescil.net de bırakmayın, uluslar arası bir firmaya alın derim.
renklerinizi değiştirin bence. Garantinin renklerini çağrıştırıyor.
Bir de aslında yaptığınız iş, alan adına hiç uygun değil.
Nerede garanti bonus görsem aklıma boynus geliyor..
Bu ihtarnamede bonus kelimesinden ve kartlardan bahsediyorlar.. ihtarnamede bonusum diye geçen tek yer site adresi.. Aslında havlayan köpek ısırırmı, ısırmazmı bütün mesele bu..
sizce ne olur bu işin sonu...
İlk İfademi Karakolda Verdim Bakalım Hayırlısı Olur İnşaallah...
sonucu muhakkak yazın buraya.
Domaini satmış gibi gösterseniz ne olur acaba? Mesala Godaddy.com gibi bir domain firmasına transfer eder whois bilgilerini değiştirir devam ederseniz tekrardan sıkıntı olmaz gibi. Ayrıca domain çok aham şaham bir güzelliğe sahip değil ve henüz bir yaşında kafanızı ağritmanıza değmez bence.verin gitsin.Bunlar benim görüşüm avukat değilim.
Umarım davayı alırsınız