Babamın Kimliği ile Amcam Devlet Sektöründe Bir İşe Girdi
1976 yılında amcam babamın kimliği ile devlet sektöründe bir işe girdi kendisinin yaşı tutmadığından dolayı kendisi halen çalıyor ama babam emekli oldu bugune kadar bir sorun yoktu. Babamın bu iş için bir imzası bile bulunmadı 12.12.2008 tarihinde babam emekli maaşını çektiği gün eksik almış bankaya gittiğinde kredi çektiğini öğrenmiş ama babam bu krediyi çekmemişti nereden çekildiğini öğrendiğimizde ise izmirde bir şubeden deyince bizimde aklımıa amcam geldi ve aradığımızda doğruymuş halledecekleri söyledi ama biz şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz hesaptan çekilen parayı ptt den yolladı ama bu iş bize ne getirecek kuşkuluyuz. amcam ise emekli olmadı oda korkuyu lütfen bize bu konuda yardımcı olun yapmamız gereken neyse lütfen açıkça anlatırsanız sevinirim.. acaba dilekçemi versek bankaya o zaman amcam ceza alırmı ne olur bilmiyoruz acil cevap bekliyorum ilgili avukatlardan lütfen..
Re: Babamın Kimliği ile Amcam Devlet Sektöründe Bir İşe Girdi
Amcanız emekli olacağında nasıl olacak bu durum merak ediyorum doğrusu. Çünkü bir kişiye 2 emekli maaşı ödenmez sanırım. sosyal güvenlik kurumu bu durumda bir prosedür izlemeden amcanızın gerçek kimliği ile çalışması için bu konuya yakın olan avukat arkadaşlardan yardım almanız ve amcanız emekli olmadan önce bu olayı çözmeniz lazım.
Evet Haklisiniz Ama Bende Ilk önce Buradaki Avukat Büyüklerimize Danişarak Yapalim Dedim Lütfen Ilgili Avukatlarin Cevap Vermesini Bekliyorum.. Ssk Numaralari Farkli Emekli Olmada Sorun Olaz Amcamin Zannediyosam Ama Bu Sahtecilik Oluyo Herhalde Bankaya Gitsemde Babamin Maaşindan Neden çektiniz Diye Amcam Yanacak Arada Ne Olur Yardim
arkadaşlar cevaplarınzı bekliyorum lütfen cevap yazarmısınız bilgilerinize ihtiyacım var