Kategoriler: İnternet Medyası

Türkiye’de Kürdistan bayrağı!

Başkent Ankara’da Bakanlar düzeyinde yapılan resmi bir toplantıda, ilk defa Kürdistan Bölgesi bayrağı masada dalgalandırıldı.
109149109149
Kürdistan Bölgesi Tarım Bakanı AbdülstarMecid, mevkidaşı Mehdi Eker’le Ankara’da bir araya geldi. Mecid, bayrak talebinde bulunmadıklarını, bakanlık yetkililerinin Kürdistan bayrağını masaya koyduklarını söyledi.

Türkiye’de, bakanlar düzeyinde yapılan bir toplantıda, ilk defa Kuzey Irak’taki sözde Kürdistan Bölgesi bayrağı masada yer aldı. Sözde Kürdistan Bölgesi Tarım ve Su İşleri Bakanı AbdülstarMecid başkanlındaki bir heyet, geçen cumartesi günü Türkiye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’le Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilk defa Türk bayrağının yanı sıra Kürdistan Bölgesi bayrağı da masada yer aldı. Kuzey Irak’taki kukla yönetimin sözde Tarım ve Su İşleri Bakanı AbdülstarMecid, Türkiye’nin hassasiyetinden dolayı bayrak talebinde bulunmadıklarını, kendilerinin ev sahibi sıfatıyla saygı göstererek Kürdistan Bölgesi bayrağını masaya koyduklarını söyledi. Ankara’daki toplantıda, kukla yönetimdeki bölgenin durumu ve Türkiye’nin öneminin yanısıra, tarım sektörü alanında ikili diyalogları görüştüklerini ifade eden Mecid, Türkiye’den ayrıca bakanlık heyetinin yüksek lisan eğitimi ve labrador konularında destek talebinde bulunduklarını da kaydetti.

Türkiye’de Kürdistan bayrağı! – İlk Kurşun Gazetesi.

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi – İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok