Kategoriler: İnternet Medyası

Trabzon rekora kilitlendi, Bursa skora

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bugün Bursaspor’u ağırlayacak.

Bugün sahasında Bursaspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Selçuk başta olmak üzere bütün hücum elemanlarına çok iş düşecek. Bursaspor ise Turgay ile skoru lehine çevirmeye çalışacak.

Bordo-Mavililerde tek hedef galibiyet. Zorlu randevuya özenle hazırlanan Bordo-Mavililer’de Başkan Şener, taraftarlara destek çağrısını yineledi. Karadeniz temsilcisi, Avni Aker’de seyirci rekoru da kırmak istiyor. Saat 19.00’da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’de bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak istiyor. Ligin son 5 haftasında sırasıyla Beşiktaş’ı 2-1, Kasımpaşa’yı 1-0, Gençlerbirliği’ni 2-1, Konyaspor ve Galatasaray’ı da 1-0 olmak üzere tek farklı sonuçlarla yenen Bordo-Mavililer, Bursaspor’u devirmesi halinde art arda 6. kez sahadan galibiyetle ayrılmış olacak. Mutlu son yolunda 5 haftadır fire vermeyen Karadeniz temsilcisinde yönetim kurulunun, “Bursaspor maçında seyirci rekoru kıralım.” çağrısı olumlu cevap buldu. Satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Taraftarlar tribünleri tamamen dolduracak ve bu sezonun iç saha seyirci rekoru kırılacak. 2010-2011 sezonunun ilk yarısında oynanan Galatasaray karşılaşmasında 21 bin 937 taraftarla en fazla izleyiciyi toplayan Trabzonspor, Bursaspor karşısında bu rakamı aşmayı planlıyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise Bursaspor engelini kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, “Zor bir maç olacak. Bursaspor’un da iddiası var. Zirve için kazanmalıyız.” dedi. Güçlü bir rakiple zorluk derecesi yüksek bir 90 dakikaya çıkacaklarına dikkati çeken Şener şöyle devam etti: “Hafta içerisinde taraftarlarımız için yaptığımız destek çağrısının olumlu cevap bulması bizi çok mutlu etti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri daha coşkulu ve heyecanlı olmalıydı. Bursaspor maçında bu coşkuyu yaşayacağımıza inanıyoruz.” Bu arada kulüp sitesinden yapılan açıklamada taraftarlara sağduyu çağrısında bulunuldu ve yeni çıkan ‘Sporda Şiddet’ yasası hatırlatıldı.

Şenol Güneş’ten üç değişiklik

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Bursaspor karşısında bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Bordo-Mavili takımda Glowacki’nin yerine Egemen’in, sakat Piotr Brozek’in yerine Cale’nin, Alanzinho’nun yerine de Ceyhun’un Bursaspor maçında görev alabileceği belirtildi. Trabzonspor’da 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı yıldız Jaja ile Selçuk İnan kart sınırında bulunuyor. İki oyuncu kart görmeleri halinde Eskişehirspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Son haftalarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oynadığı 4 maça da sakat sakat çıkan Burak Yılmaz ise sağlığına kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Burak, gol attığı maçları kazanmalarının kendisi için çok mutluluk verici bir durum olduğunu vurgulayarak, “Moralimiz olabilecek en üst seviyede.” dedi.

Bursaspor üçüncülük peşinde

Süper Lig’de son beş haftadır maç kazanamayan Bursaspor, bugün Trabzonspor karşısında galibiyet planlıyor. Bursa’daki hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip, 14 yıldır yenemediği rakibini bu kez yenerek rahatlamak istiyor. Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirdiği için hedefini üçüncülük olarak revize eden Timsah, alttaki rakipleriyle puan farkını da korumayı amaçlıyor. Yeşil-Beyazlı kafile, dün saat 16.00’da kalkan özel uçakla Trabzon’a ulaştı. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dün Trabzon’a hareket öncesi özel bir okulda öğrencilerle buluştu. Zorlu müsabaka öncesi öğrencilerin gösterileriyle moral bulan başarılı çalıştırıcı galibiyet sözü verdi. Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise şampiyonluk yarışından koptuklarını, ancak ligi 3. sırada bitirip UEFA Kupası’na katılmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Orijinal haber kaynağı için; Samanyoluhaber – Son Haberler

Benzer haberler:

    yok