Kategoriler: İnternet Medyası

Saadet Partisi’nden Bursa’ya Çıkarma

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi, geçtiğimiz gün Bursa’da adeta bir çıkarma yaptı. Saadet Partisi Genel Merkezi temsilcileri, Saadet Partisi GİK üyeleri ve Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı teşkilat mensuplarının katıldığı bir dizi ziyarette Bursalılar Milli Görüş’le kucaklaştı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve Saadet Partisi GİK üyeleri Nurettin Çelik, Salih Berber ve Eyüp Yıldırım Bursa’nın yanı sıra Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı’ndan birçok teşkilat mensubunun da katıldığı ziyaretlerde Bursa’nın farklı noktalarında çeşitli temaslar gerçekleştirdi. Bursa’da vatandaş, esnaf, yerel basın temsilcilerinin yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Saadet Partililer, Millî Görüş’ü anlatarak ülkenin sorunlarını çeşitli kanallardan dinledi. 3 gün sürecek olan programlar kapsamında, Bursalılara Saadet Partisi’nin politikaları çok yönlü olarak anlatılacak.
BÜLENT KAYA, SAADET PARTİSİ’NİN POLİTİKALARINI ANLATTIZiyaretler kapsamında Bursa’ya giden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Bursa’da Bugün TV’de Bugün Özel programında Aysın Komitgan'ın konuğu oldu. Daha sonra Yıldırım’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bülent Kaya, Diyarbakır Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinin ardından AS TV’de Sevda Kurul'un hazırlayıp sunduğu Satırbaşı programının da konuğu olan Bülent Kaya, yaptığı tüm temaslarda Saadet Partisi’nin politikalarını anlatarak ülke gündemine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
NURGÜL BEYTİYE EKİNCİ, BİRÇOK ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİBursa’daki saha çalışması kapsamında Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci de Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Bahri Şarlı’yı makamında ziyaret etti. Bursa’daki ticari faaliyetler ve esnafın beklentileri hakkında bilgi alan Nurgül Beytiye Ekinci, Saadet Parti’sinin politikalarını anlattı. Daha sonra Line TV Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Tan’ı ziyaret eden Nurgül Beytiye Ekinci, Saadet Partisi heyetiyle birlikte Tüm Sağlık Çalışanları Derneği (TÜMÇAD) Başkanı Metin Altundal’la da makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Son olarak Nöbetçi Gazete’yi  ziyaret eden Nurgül Beytiye Ekinci, Nöbetçi Gazete'de Yayın Kurulu Başkanı/Genel Müdürü Enver Akasoy’la Bursa’daki yerel basın çalışmaları hakkında görüştü.
SAADET PARTİSİ GİK ÜYELERİ BURSALILARLA BİR ARAYA GELDİSaadet Partisi’nin Bursa İnegöl’deki saha çalışmalarına katılan Saadet Partisi GİK Üyesi Nurettin Çelik önce bir kahvaltı programıyla ilçedeki yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Daha sonra SS 39 nolu İnegöl Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret eden Nurettin Çelik, kooperatif Başkan Vekili Niyazi Cengiz’le Bursa’daki lojistik sektörünün sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Öte yandan Bursa Karacabey’de Altılı Masa temsilcileriyle bir araya gelen Saadet Partisi GİK Üyesi Salih Berber de daha sonra bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bursa Kestel’deki saha çalışmalarına ise Saadet Partisi GİK Üyesi Eyüp Kılıç katıldı. Sırasıyla Kestel Ziraat Odası, Kestel Yöre gazetesi, Kestel Şoförler Odası’nı ziyaret eden Eyüp Kılıç, son olarak KOSAB Bölge Müdürü Nureddin Uşak'la bir araya geldi. Daha sonra Kestelli vatandaşlarla bir araya gelen Eyüp Kılıç, Çataltepe Mahallesi’ndeki seçmen ziyaretleri programına katıldı.

Orijinal haber kaynağı için; Son Dakika Haberler – Milli Gazete – Milli Gazete

Benzer haberler: