Kategoriler: İnternet Medyası

PSG-Başakşehir maçının hakemleri yargılanacak

Çeyrek final maçlarında rakiplerini eleyen Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Fraport TAV Antalyaspor ve Beşiktaş yarı finale yükseldi. Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final tek maç eleme usulüne göre oynanacak. 4 takım finale yükselmek için mücadele edecek. Kupada yarı final maçları 16, 17 veya 18 Mart’ta yapılacak.

UEFA, Paris Saint Germain – Medipol Başakşehir maçının ırkçı hakemleri için karar verdi. Rumen hakemlerden Sebastian Coltescu ve Octavian Sovren’in yargılanacağı duyuruldu.

2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Meksika temsilcisi Tigres’i 1-0 mağlup eden Alman ekibi Bayern Münih, şampiyon oldu.

Japonya’da yapılan bir ankete göre; halkın yüzde 80’i olimpiyat oyunlarının önümüzdeki temmuz ayında düzenlenmesine karşı olduğunu söyledi. Katılımcıların yüzde 35’i oyunların iptalini isterken, yüzde 45’lik kesimse ikinci kez erteleme yapılabileceğini belirtti.

Süreyya Yıldız, Gaziantep’te 3 yıl önce kaybettiği babasına verdiği ”olimpiyatlara gitme” sözünü tutmak istiyor. Bunun için de azimle çalışıyor.

Turkcell Türkiye Büyükler ve 20 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’nda 800 metreyi 2.10.08’lik derecesiyle koşarak 18 yaş altı Türkiye rekorunu kırmanın mutluluğunu yaşıyor. Antrenörleri ise onu olimpiyatlarda görmek istiyor.

Orijinal haber kaynağı için; Ulusal Kanal – Son Dakika Haberleri

Benzer haberler:

    yok