Kategoriler: İnternet Medyası

Hatayspor – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri!

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 7. hafta maçında Hatayspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.
Yeni Hatay Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.
MUHTEMEL 11'LERHatayspor: Munir Mohann, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kuruçuk, Simot Falette, Adekugbe, Ruben Riberio, Onur Ergün, Traore, El Kaahi, Saba Lobjanidze, Mame Diouf
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Attila Szalai, Serdar Aziz, Min Jae Kim, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Diego Rossi, Mergim Berisha
FENERBAHÇE ZİRVEYE ORTAK OLABİLİRTam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.
İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı. Avrupa Ligi'nde de Helsinki karşısında 1-0 kazanmayı bildiler.
Sonrasında zorlanmalarına karşın Antalyapsor'u son dakikalarda gelen gollerle 2-0 yenerek ligde de 2'de 2 yaparak hedeflerini tutturdular. Helsinki'yi de rövanşta 5-2'lik skorla geçen sarı-lacivertliler, yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı. Ligde 3. haftada ise Altay'ı da deplasmanda 2 golle devirerek 9 puana ulaştılar. Ancak son lig karşılaşmasında Sivasspor engelini aşamadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar.
UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a konuk olan Fenerbahçe, galibiyeti elden kaçırdı. Son dakikada penaltı atışından faydalanamayan sarı-lacivertlilerin yenilmezlik serisi 7 maça yükselmişti.
Pereira'nın Fenerbahçe'si ilk mağlubiyetini Başakşehir'de yaşadı. Sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıkan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın öğrencilerine 2-0 kaybetti. Ancak Beşiktaş'ın puan kayıpları sayesinde zirveden uzaklaşmayan Fenerbahçe, Gireunspor galibiyetiyle birlikte farkı iyice azalttı. Hatay'da 3 puan almaları halinde zirveye ortak olacaklar.
Fenerbahçe ile Hatayspor arasında tarihte 2 maç oynandı. İlk mücadele 0-0 berabere biterken son karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı.

Orijinal haber kaynağı için; Son Dakika Haber – Milli Gazete – Milli Gazete

Benzer haberler:

    yok