Kategoriler: CHP

Genel Başkan Yardımcısı Ayata İzmir’de: “İzmir seçimlerini kazanacağız. Ankara’daki adayımız çok güzel bir çalışma ortaya koydu. Büyük bir ilerleme içerisinde”

Ayata, Şereflikoçhisar’da parti binasında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerle üçlü bir seçim paketine girildiğine dikkati çekerek, “30′a yakın ili tek tek gezdim. Seçmenlerle görüşmeler yaptım. Gözlemim, yaptığı affedilmez hatalardan dolayı hükümet büyük bir yıpranma sürecine girmiştir. Her yerde hükümete güven duymuş vatandaşlarımız, tasa içerisindeler. Önemli ölçüde yapmış oldukları siyasi tercihleri değiştireceklerdir” diye konuştu.

İktidar partisinin telaş içerisinde hırçın davrandığını bildiren Ayata, “Önümüzdeki 3-4 günde bu tür olaylarda artış bekliyoruz. Bunun önlemlerini almaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

CHP’nin büyükşehirlerde her zamankinden daha çok iddialı olduğunu ifade eden Ayata, “İzmir seçimlerini kazanacağız. Ankara’daki adayımız çok güzel bir çalışma ortaya koydu. Büyük bir ilerleme içerisinde. Eskisine oranla daha çok belediye başkanımız olacak. İstanbul’da çok büyük bir yarış var. Genel Başkanımız 3-4 gününü İstanbul’a ayırdı” şeklinde konuştu.

Ayata ile beraberindeki heyet, Şereflikoçhisar’da oda ve kuruluşları ziyaret ederek, esnaflardan destek istedi.

Orijinal haber kaynağı için; Cumhuriyet Halk Partisi

Benzer haberler:

    yok