Kategoriler: Gazeteler

“Evet ben öldürdüm”

ALMANYA’NIN Kiel kentinde kızını öldürüp garaja gömmekle suçlanan Ramazan M., önceki gün çıktığı hakim karşısında suçunu itiraf etti. Kırşehirli Ramazan M., Türkiye’de evlendirdiği kızının yoldan çıktığını dile getirirken, cinayeti planlamadığını söyledi ve su borularını tamir ederken tartıştığı kızına boru anahtarıyla hafif şekilde vurmak istediğini ancak anahtarın kızının ayağa kalkmasıyla ense köküne isabet ettiğini belirtti.

KÜÇÜK kızının okuldan gelmesini beklediğini ve cesedi garaja gömdüklerini dile getiren Ramazan M., kızına defalarca tecavüz edip hamile bıraktığı iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi. Hakimin ‘Kimden ve nasıl hamile kalmış olabilir?’ sorusuna ise “Bir insan isterse evin yanındaki bahçede biriyle buluşur ve hamile kalabilir” diye cevap verdi. Cinayet, annenin ölen kızını rüyasında görmesi ve cinayete tanık olan küçük kızıyla paylaşması sonrası ortaya çıktı.

“SINIRDIŞI EDİLDİ DİYE KANDIRDI”

AİLENİN damadı Yavuz Tas, eşinin kayınvalidesine “Anne benim sırrım mezara kadar gidecek” dediğini ve kayınvalidesinin durumu kendisine anlattığını söyledi. Tal, “O günden sonra eşimi sürekli sıkıştırdım ve olayı bana anlattı. Kayınpederim onu da olayı anlatması durumunda öldüreceğini söylemiş. Ardından polise gittik” dedi. Taş, kayınpederinin kendilerini “Polis kızımızı sınır dışı etti. O zaten kötü yola saptı” şeklinde kandırdığını söyledi.

Hasan ATMACA / KIEL

Orijinal haber kaynağı için; Sabah Avrupa Gazetesi – Die Türkische Tageszeitung.

Benzer haberler:

    yok