Kategoriler: İnternet Medyası

Enkaz altı tespit cihazları kurucusu Remzi Başbuğ’dan belediye başkanlarına çağrısı var?

Belediye başkanlarımdan ricam Youtube videoları incelesinler. Wep sitesinden okusunlar. Bir de görevli bir elamanların göndersinler. Biz merkez ofisimizde ağırlayalım. Cihaz ile ilgili eğitim verelim. Seminer verelim. Bilgiler verelim. Bu cihazla neler yapılacağı anlatalım. Sonra karar verin. İlçenize daha fazla hizmet vermeyi düşünün. İlçenizin filmini çektirin. İlçenizi yeraltını görüntüleyin. Ögrenin önlemlerin. Alın yerin altındaki ne var ne yok öğrenin. İlçenizin yerini bilin. İlçenizde inşaat yapan firmaların ilk şartınızı yerin altının filmini çektirmek olsun.
İlçenin yer altında, arkeolojik yapıları tespit etmede, zemin ön analiz bilgisi için, metal bulmak için, kömür bulmada, mermer de, su da tespitleri yaparak yer altı zenginliklerini ortaya çıkarmak gerekir.
Ve ilçede kayıtlarda kullanılabilir. İnşaat firmalara kullandırabilirsiniz ve hizmet bedeli karşılığı yaparak hem inşaat firmasına için altında ne var ne yok öğrenerek ona göre bina yapmak daha sağlıklı olacağına inanıyorum.

Orijinal haber kaynağı için; Son Dakika Haberler – Milli Gazete – Milli Gazete

Benzer haberler: