Kategoriler: İnternet Medyası

Alkollü sürücü viraja hızlı girip kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Başakşehir’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil viraja hızlı girince bariyerlere çarpıp takla attı. Metrelerce sürüklenen otomobildeki Aydın Elmas (42) araçtan dışarı fırladı ve hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi de yaralandı.
Kaza, Altınşehir Eski İstanbul Caddesi üzerinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Sezai Yıldırım (27) yönetimindeki 34 CEC 04 plakalı araç virajlı yolda bariyerlere çarptıktan sonra metrelerce takla atıp yan yattı. Kazanın şiddetiyle aracın arka kısmında bulunan Aydın Elmas otomobilden fırladı ve feci şekilde yaşamını yitirdi. Aracın içinde bulunan diğer 3 kişi ise otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştığı yerden kurtardı. Hayati tehlikeleri bulunmayan sürücü Sezai Yıldırım, kardeşi Mustafa Yıldırım (28) ve Serkan Gündoğdu (24) olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen yaralıların yakınları, büyük panik yaşadı. Otomobilde çok sayıda bira şişesi olduğu görüldü.
Aracın hızla ilerlemekte olduğunu belirten çevredekiler, otomobilin virajı alamadığını ve kazanın meydana geldiğini belirtti. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Orijinal haber kaynağı için; Samanyoluhaber – Son Haberler

Benzer haberler: