Kategoriler: İnternet Medyası

35 bin polis aradı minik Burhan bulundu

35 bin polis aradı minik Burhan bulundu35 bin polis aradı minik Burhan bulunduFatih’te annesinin pazar alışverişi yaptığı sırada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kaçırılan 9 aylık bebek Burhan Karagöz polisin yoğun takibi sonrası Gaziosmanpaşa’da bulundu.

Edinilen bilgiye göre güven timleri eşkal üzerinde çalışma yaparken Gaziosmanpaşa’da biri erkek, diğeri kadın iki kişinin kucağında görüldü. Polis, eşgali bilinen Burhan bebeği görünce şahışları gözaltına aldı.

Gaziosmanpaşa polis merkezine getirilen Burhan bebek, buradan da Çocuk Şubesine götürülüp ailesine teslim edilecek.

BURHAN’IN AMCASI ZANLILARI TARİF ETTİ

Minik Burhan’ın amcası Sabri Karagöz görgü tanıklarının karakolda çocuğu kaçıran kişinin eşkalini anlattığını söyledi. Görgü tanıklarının anlattığına göre çocuğu kaçıran kişinin kısa boylu, esmer tenli, zayıf bir şahıs olduğu öne sürülüyor.

Olay, Balat Salı Pazarı’nda dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Dokuz aylık bebeği Burhan ile pazara alışverişe giden anne Ayten Karagöz’ün dalgınlığından faydalanan kişi veya kişiler, minik Burhan’ı çocuk arabasından alarak kaçırdı.

Bebeğinin arabada olmadığını fark eden Ayten Karagöz, çevredeki esnaf ve vatandaşlardan yardım istedi. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan anne Karagöz, durumu eşi Tacettin Karagöz’e bildirdi. Belediyede işçi olarak çalıştığı öğrenilen baba Karagöz de emniyet yetkililerine haber verdi. Olayın meydana geldiği saatten itibaren emniyet ile irtibat halinde olan aile, görgü tanıkları ile birlikte çocuğu kaçıran şahısın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Minik Burhan’ın amcası Sabri Karagöz, kaçıran şahsı gördüğünü iddia eden iki kişi ile karakola giderek sabıkalı fotoğraflarına göz attı. Görgü tanıkları çocuğu kaçıran şahsın karakolda fotoğrafı bulunan sabıkalılar arasında olmadığını belirtti. Bebeği kaçıran şahsın olay yerine yakın bölgede yaşadığı ve hırsızlık yaptığı öne sürülüyor.

Amca Karagöz kaçıran kişi ile ilgili somut bir bilgi olmadığını belirterek şunları söyledi: “Mahallede iki tane genç vardı. Şahsı tanıdığını söylediler. Biz onları aldık, gittik, ekipteki arkadaşlarla beraber. Şüphelilere baktık bir şey çıkmadı. Bir tane bebek bulundu, ona baktık değildi. Kısa boylu esmer zayıf daha önce hırsızlık yaptığı söyleniyor, bu mahallede tanınan bir kişi olduğu söyleniyor o şahsı tanıyan yok polisler de tanımıyor. Elle tutulur bir şey yok eşkali biliyorlar, karakoldaki sabıkalılar listesinde yok, Lonca’da oturduğu söyleniyor, anne baba şubede takip ediyorlar.”

CİHAN

Kaynak : Haber7

Orijinal haber kaynağı için; Yeni Günde Hep Beraber – Güne Başlarken

Benzer haberler: