Hukuki.NET


28/03/2024  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Evimi Kiraya Vereceğim, nelere Dikkat etmeliyim?
DUDİ Başka bir şehre tayinim nedeniyle dört (4) yıl boş kalacak evimi 15 Ağustos 2005 tarihinden itibaren kiraya vermek istiyorum. Dört yıl sonra tayinden döndüğümde kendi evime taşınabilecek şekilde kira sözleşmesi yapmak istiyorum. İleriki yıllarda sorun yaşamamak için; + Kira artışını makul düzeyde gerçekleşmesi için neye dikkat etmeliyim? + Tahliyenin en geç 1 Ağustos 2009 tarihinde olacak şekilde gerçekleşebilmesi için nasıl bir yöntem izleyebilirim? + Kiracının elektrik, su, kira, aidat gibi ödemelerde sorun çıkarması halinde kendimi nasıl güvenceye alabilirim? + Bir yıllık yapılan kira sözleşmesine yukarıda kayıtlı özel durumum nedeniyle "İşbu kira sözleşmesi, bitim tarihinde sona erecek olup, yenilenmesi gerekir" ifadesi koydurmam bana fayda sağlar mı? Yegane evini ilk defa kiraya verecek, aç gözlü olmayan, makul ve acemi bir ev sahibine olabilecek önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Av.Tayfun Eyilik forumları önce bir dolaşın bu şekilde ev sahiplerinin kiracıların tecrübelerinden yararlanırsınız emin olun gerçekten çok yararlancaksınız.
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 28/03/2024 09:59:36